همانطور که نانوا ها درباره آرد صحبت می کنند سئوکاران هم در مورد سختی کلمه کلیدی صحبت می کنند. اما آیا همه بازاریاب های دیجیتال معنی آن را درک کرده اند یا فقط از پرسیدن درباره آن می ترسند؟
درک مفهوم سختی کلمه کلیدی مستلزم درک فاکتورهای رتبه بندی در گوگل است. و حتی اگر آن را بفهمید، باز هم نکات مهمی برای یادگیری جهت تصمیم گیری های استراتژیک سئو وجود دارد.
در این پست، همه چیزهایی را که برای شروع کار با سختی کلمات کلیدی نیاز دارید، می خوانید. ما توضیح خواهیم داد که نمره سختی کلمه کلیدی به شما چه می گوید و چگونه از آن به طور موثر استفاده کنید. همچنین نکات و راهنمایی های عملی در مورد سنجش سختی کلمات کلیدی و پیاده سازی آن در استراتژی بازاریابی دیجیتال خود خواهید آموخت. بیایید شروع کنیم و مفهوم این موضوع را کشف کنیم!
سختی کلمه کلیدی چیست؟
به طور دقیق تر، سختی کلمات کلیدی را باید سختی رتبه گرفتن کلمات کلیدی نامید. این معیار اندازه گیری می کند که هنگام هدف قرار دادن یک کلمه کلیدی خاص، بالا رفتن از پله های رتبه بندی در گوگل چقدر دشوار است. برخی افراد به آن سختی سئو نیز می گویند.
آن را هر چه بنامید، مزایای آن واضح است: رسیدن به سطح سختی کلمه به شما امکان می دهد تلاشی را که برای رسیدن به یک رتبه خوب در SERP (صفحه نتایج موتور جستجو) لازم است، تخمین بزنید. این به شما امکان می دهد استراتژی کلمه کلیدی خود را اصلاح کنید و زمان و منابع را با دقت بیشتری برنامه ریزی کنید.
ابزارهای مختلف سئو و کلمات کلیدی از روشهای متفاوتی برای سنجش سختی کلمه کلیدی یا KD که مخفف عبارت Keyword Dificulty استفاده میکنند. برخی یک درصد و برخی دیگر یک رقم عددی را نشان می دهند. اساساً، کمیت و کیفیت بک لینک ها به سایت های با رتبه برتر برای کلمه کلیدی، فاکتور اصلی در همه ابزارها است.
چرا باید به سختی کلمه کلیدی اهمیت دهید؟
برای رسیدن به رتبه های برتر موتورهای جستجو، باید قابلیت های رقابت، روند بازار و علایق مخاطب را بسنجید. به همین دلیل است که شما در وهله اول تحقیق کلمات کلیدی را انجام می دهید. معیار سختی کلمه کلیدی، رقابت و ترجیحات مخاطب را در نظر می گیرد تا بفهمد دستیابی به آن هدف چقدر سخت است. این به شما کمک می کند تا شانس خود و میزان تلاش مورد نیاز برای رسیدن به رتبه سئو مورد نظر خود را ارزیابی کنید.
برای یک کلمه کلیدی با نمره سختی پایین، کسب رتبه هاب بالا راحت است. شما نیازی به سرمایه گذاری منابع زیادی ندارید و می توانید انتظار نتایج نسبتاً سریعی داشته باشید. هنگامی که یک کلمه کلیدی با دشواری بیشتر را هدف قرار می دهید، باید برای هدف گذاری دقیق تر، تولید محتوای بیشتر و لینک هایتان برنامه ریزی کنید، به عبارت دیگر، کار و زمان بسیار بیشتری دارید.
مخلص کلام همین است. حالا برویم سراغ قسمت جذاب.
سختی کلمه کلیدی به عنوان یک اصطلاح کلی
هنگام تخمین زدن برای اینکه رتبه گرفتن برای یک کلمه کلیدی خاص چقدر برای شما سخت خواهد بود، باید چند عامل داخلی و خارجی را در نظر بگیرید.
مهمترین عوامل عبارتند از:
1. رقبای شما
سئو به معنای برتری از رقبای شماست.
بنابراین مشاهده وب سایت های رقیب یکی از بهترین راه ها برای تخمین سختی رتبه گرفتن برای یک کلمه کلیدی است. شما باید روی کیفیت موارد زیر در سایت آنها تمرکز کنید:
• کیفیت محتوا
• بهینه سازی داخل صفحه
• بک لینک ها
بک لینک ها هنوز هم یک فاکتور رتبه بندی بسیار مهم هستند، بنابراین تخمین خوبی از سختی رتبه گرفتن برای یک کلمه کلیدی را ارائه می دهند.
همچنین تنها عاملی است که می توان آن را اندازه گیری کرده و در یک معیار و متریک قرار داد. به همین دلیل است که تخمین سختی کلمه کلیدی اغلب به این محدود می شود که بفهمید رقبای شما چقدر معتبر هستند (از نظر پروفایل لینک).
هر چه وبسایتهای دارای رتبه برای یک کلمه کلیدی از اعتبار بیشتری برخوردار باشند، گرفتن رتبه بالاتر از آنها برای شما دشوارتر خواهد بود.
2. اعتبار وب سایت شما
علاوه بر رقبا، توانایی شما هم در رتبه گیری برای یک کلمه کلیدی، توسط اعتبار وب سایت شما تعیین می شود.
در صورت داشتن وب سایت جدید، توجه به این نکته بسیار مهم است. حتی اگر رقابت برای یک کلمه کلیدی نسبتاً کم باشد و شما یک محتوای عالی بنویسید، احتمالاً در سایت جدید خود با صفر بک لینک، رتبه نخواهید گرفت.
3. کیفیت محتوای شما
روی دیگری از سکه وجود دارد، اگر کیفیت محتوای شما قادر به رقابت با صفحات رتبه بندی شده در صفحه اول SERP نباشد، اعتبار وب سایت شما کمکی به شما نمی کند.
شما باید این سوالات را از خود بپرسید:
نوشتن محتوایی با کیفیت برابر یا بهتر از صفحات رقیب چقدر برای من سخت خواهد بود؟
آیا می توانم همان سطح تخصص رقبای خود را ارائه دهم؟
آیا در مقایسه با رقبا مزیتی وجود دارد که بتوانم برای خوانندگان ارائه دهم؟ (کیفیت، عمق دانش، داده های منحصر به فرد، تصاویر و غیره)
همه اینها عوامل نسبی هستند که سطح کلی سختی کلمه کلیدی در حوزه خاص شما را رقم می زندد.
4. هدف جستجو
آخرین اما نه کم اهمیت ترین مورد این است که شما باید هدف جستجوی پشت عبارت جستجو شده را در نظر بگیرید.
به عبارت دیگر افرادی که از یک کلمه کلیدی خاص استفاده می کنند، انتظار چه نوع محتوایی را دارند؟
4 نوع اصلی برای هدف جستجو وجود دارد:
بنابراین، چگونه می توان به هدف جستجو در پشت کلمه کلیدی پی برد؟
ساده ترین راه این است که با نگاه کردن به نتایج جستجو، آن را «مهندسی معکوس» کنید و ببینید چه نوع صفحاتی برای کلمه کلیدی رتبه دارند.
اگر کلمه کلیدی شما «بهترین مرطوب کننده هوا» است و تمام صفحات سایت ها در صفحه اول گوگل نقد و بررسی محصول هستند، به احتمال زیاد با لندینگ پیج فروشگاهی خود برای آن کلمه کلیدی رتبه ای نخواهید گرفت. حتی اگر وب سایت شما معتبرتر بوده و محتوای شما بهینه تر باشد.
چرا باید به سختی کلمه کلیدی اهمیت دهید؟
بسیاری از بلاگرهای مبتدی یک کلمه کلیدی را انتخاب می کنند، محتوای عالی می نویسند و صفحه را بهینه می کنند بعد از آن متوجه می شوند که اصلاً رتبه ای نگرفته اند. رایج ترین دلیل، رقابت بسیار شدید است.
به همین دلیل است که در فرآیند تحقیق کلمه کلیدی شما باید همیشه سختی کلمه کلیدی را در نظر بگیرد.
با توجه به سختی کلمات کلیدی:
• یک نمای کلی خوب از کلمات کلیدی پرطرفدار و کلمات کلیدی مهم در حوزه تان بدست خواهید آورد .
• قادر خواهید بود کلمات کلیدی جایگزین در حوزه خود که شانس واقعی برای رتبه گرفتن در آنها دارید را شناسایی کنید.
• می توانید با تمرکز بر روی کلمات کلیدی که می توانند نتایج خوبی برای شما به ارمغان بیاورند، زمان زیادی را صرفه جویی کنید، حتی اگر وب سایت شما هنوز اعتبار زیادی نداشته باشد.
نحوه استفاده از سختی کلمات کلیدی در استراتژی سئو
1. دیدتان را بزرگتر کنید.
سختی کلمه کلیدی تنها یکی از جنبه هایی است که باید در هنگام انجام تحقیق کلمات کلیدی در نظر بگیرید.
دو جنبه مهم دیگر محبوبیت کلمه کلیدی و مرتبط بودن است.
اگر سختی کم بوده اما کلمه کلیدی حجم جستجویی نداشته باشد، هیچ ترافیکی دریافت نخواهید کرد.
از سوی دیگر در صورت مرتبط نبودن، حتی اگر معیار سختی کم باشد، برای کلمه کلیدی رتبه نخواهید گرفت زیرا هدف جستجو با نوع محتوای شما مطابقت ندارد.
2. نتایج SERP را تجزیه و تحلیل کنید
هرگز تنها به عدد داده شده توسط یک ابزار کلمه کلیدی اعتماد نکنید. معیار سختی کلمه کلیدی برای ارائه یک نمای کلی سریع است، نه جایگزینی برای تحقیق رقبا. به عبارت دیگر، تجزیه و تحلیل SERP ، غیرقابل مذاکره است.
علاوه بر معیار سختی، همیشه به نتایج SERP و وبسایتهایی که برای کلمه کلیدی گرفته اند، نگاه کنید.
با این کار در مورد هدف جستجو، نوع محتوایی که برای کلمه کلیدی رتبه می گیرد و همچنین اینکه رقبای شما تا چه حد موضوع را پوشش می دهند بسیار بیشتر خواهید آموخت.
برای مثال، ممکن است متوجه شوید که رتبه های برتر توسط «برندهای بزرگ» (مانند آمازون، پینترست، یوتیوب) با اعتبار دامنه بالا گرفته شده است، که ممکن است در معیار 0-100 تاثیری نداشته باشد اما می تواند روی توانایی شما برای گرفتن رتبه بالا در کلمه کلیدی تاثیر بگذارد.
3. از سختی بالا نترسید
معیار سختی کلمه کلیدی به تنهایی نباید شما را از تلاش برای کسب رتبه در یک کلمه کلیدی با سختی متوسط یا بالاتر منصرف کند.
بلکه بیشتر برای درک شرایطی است که با آن روبه رو هستند و تعیین آنچه باید انجام دهید تا صفحه خود را به یک رقیب خوب تبدیل کنید، است.
چند مورد وجود دارد که می تواند به رتبه شما برای یک کلمه کلیدی بسیار رقابتی کمک کند:
• محتوای عالی: با محتوای باکیفیت که تخصص بهتری را نشان میدهد و موضوع را بسیار عمیقتر پوشش میدهد، ممکن است بتوانید از رقبای بسیار معتبر پیشی بگیرید.
• ارتباط موضوعی: داشتن یک وبسایت محدود با لینکهای داخلی با کیفیت میتواند به شما کمک کند از وبسایتهای معتبری که به صورت پراکنده موضوع را پوشش میدهند و عمدتاً به دلیل اعتبار کلی برندشان رتبه گرفته اند پیشی بگیرید.
• بک لینک های با کیفیت: تعداد بالای بک لینک های با کیفیت به یک صفحه خاص می تواند به شما کمک کند تا برای آن صفحه رتبه بگیرید، حتی اگر اعتبار کلی دامنه شما کمتر باشد.
4. مقادیر را در یک ابزار مقایسه کنید
ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی زیادی وجود دارد و هر کدام ممکن است از یک دیتابیس بک لینک متفاوت یا روش متفاوتی برای محاسبه سختی کلمه کلیدی استفاده کنند.
بنابراین، نمرات سختی کلمه کلیدی ممکن است از ابزاری به ابزار دیگر متفاوت باشد و مقایسه مقادیر در یک ابزار نکته ای مهم است.
چگونه سختی کلمه کلیدی را بررسی کنید؟
همه ابزارهای خوب سئو ، امتیاز KD را ارائه می دهند. برخی امتیاز را عددی نشان می دهند، در حالی که برخی دیگر درصد را ترجیح می دهند. بسته به ابزاری که انتخاب می کنید، معمولاً می توانید محدوده امتیاز را به سه تا شش یا گروه های بیشتر تقسیم کنید.
یک واقعیت جالب در مورد نمرات مختلف KD: طبق گفته Backlinko، نمرات «در همه جا» هستند، به این معنی که کلمه کلیدی یکسان در هر ابزار سطح سختی کاملاً متفاوتی دارد. چگونه این امکان وجود دارد وقتی همه آنها ارزیابی هاشان را بر اساس معیارهای مشابه انجام می دهند ؟
نکته ای که باید در نظر داشت این است که همه آنها داده های یکسانی را تجزیه و تحلیل نمی کنند. هر پلتفرم روش ها و منابع خاص خود را برای جمع آوری داده ها دارد که محاسباتش به آن بستگی دارد. اگر داده ها ناقص یا نادرست باشند، امتیاز غیر قابل اعتماد می شود. دقت اندازه گیری سختی کلمه کلیدی به دقت داده هایی که بر آن تکیه می کند، بستگی دارد.
ابزار Similarweb به دلیل کیفیت داده های جمع آوری شده از منابع متعدد و قابل اعتماد معروف است. این ابزار نمره سختی کلمه کلیدی را به صورت یک مقدار عددی از 1 تا 100 نشان می دهد.
• کلمات کلیدی با امتیاز بین 1 تا 20 آسان در نظر گرفته می شوند.
• کلمات کلیدی با امتیاز بین 21 تا 80 متوسط در نظر گرفته می شوند.
• کلمات کلیدی با امتیاز بین 81 تا 100 دشوار در نظر گرفته می شوند.
می توانید امتیاز KD را در قسمت های مختلف ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی پلتفرم، مانند تولیدکننده کلمات کلیدی، شکاف کلمات کلیدی و نمای کلی کلمه کلیدی و همچنین در بخش تجزیه و تحلیل رقبا در زیر جستجو پیدا کنید.
ابزار های دیگری هم برای اندازه گیری سختی کلمه کلیدی وجود دارد که معروف ترین آنها که رایگان هم هست، MozBar است.
در اینجا نحوه تعیین سختی کلمه کلیدی توسط ماز آماده است:
مرحله 1: MozBar را نصب کنید
یک نوار ابزار مرورگر رایگان وجود دارد که ارزیابی سختی کلمات کلیدی را سریعتر و آسانتر میکند: MozBar.
به این صفحه سر بزنید و روی دکمه بزرگ زرد کلیک کنید:
و MozBar را روی مرورگر کروم خود نصب کنید.
اکنون، هر زمان که در گوگل جستجو می کنید، باید اطلاعاتی از MozBar را در SERP ها مشاهده کنید:
اکنون که MozBar را راهاندازی کردهاید، زمان آن رسیده است که رقابت را بر اساس تعداد انگشت شماری از عوامل مختلف اندازهگیری کنید.
مرحله 2: به اعتبار صفحه نگاه کنید
یک ضرب المثل قدیمی سئو وجود دارد که می گوید: «گوگل سایت ها را رتبه بندی نمی کند، بلکه صفحات را رتبه بندی می کند.»
اگرچه اعتبار دامنه سایت و برند نقش مهمی ایفا می کند، اما عامل شماره 1 در توانایی یک صفحه برای رتبه گرفتن در گوگل، اعتبار آن صفحه است.
(شما می توانید اعتبار صفحه را به راحتی از قسمت "PA" در نوار بررسی کنید)
طبیعی است که چند نتیجه با PA بالا در صفحه اول SERP وجود داشته باشد. این مورد برای اکثر کلمات کلیدی با حجم متوسط یا زیاد صادق است.
نکته مهم این است که حواستان به صفحات با PA پایین باشد. این صفحات آماده هستند تا با صفحه جدید و فوق العاده بهینه ی شما جایگزین شوند. اگر تعداد زیادی از این موارد را می بینید، به آن کلمه کلیدی خاص چراغ سبز بدهید.
مرحله 3: دامنه های ارجاع دهنده را بررسی کنید
گوگل در اصل خود یک موتور جمع آوری رأی است.
هر چه یک صفحه «رای» بیشتری کسب کند (به شکل بک لینک)، احتمال بیشتری برای کسب رتبه دارد.
(آیا فکر می کنید لینک ها دیگر مهم نیستند؟ مطالعه تحقیقاتی فاکتورهای رتبه بندی ما نشان داده که تعداد دامنه های ارجاع دهنده بیش از هر عامل دیگری با رتبه های بالاتر ارتباط دارد).
این بدان معنی است که تعداد دامنه های ارجاع دهنده معیاری است که 100٪ ارزش بررسی را دارد.
از آنجا که چندین ابزار تجزیه و تحلیل لینک وجود دارد، هیچ کمبودی در مورد داده های متناقض در مورد تعداد لینک های ارجاع دهنده به یک صفحه وجود ندارد.
بنابراین شما دو گزینه دارید: می توانید از MozBar استفاده کنید. یا می توانید از Semrush استفاده کنید.
به طور کلی، شاخص لینک Moz به خوبی Semrush نیست. اما MozBar یک راه مناسب برای ارزیابی سختی کلی کلمه کلیدی هدف شما است زیرا دقیقا داده های موجود در SERP را به شما نشان می دهد.
در اینجا نحوه استفاده از هر دو آمده است:
اگر اشتراک حرفه ای پولی دارید، می توانید تعداد دامنه های ارجاع دهنده را از MozBar ببینید:
همچنین می توانید از ابزاری مانند Semrush استفاده کنید تا ببینید چه تعداد از دامنه های ارجاع دهنده به یک صفحه خاص اشاره می کنند.
فقط یک URL را از صفحه اول گوگل بردارید…
… و آن را در Semrush قرار دهید.
و این ابزار تعداد دامنه های ارجاع دهنده ای که به آن صفحه لینک می دهند را به شما نشان می دهد:
این فرآیند بیشتر از استفاده از MozBar طول می کشد. اما نکته مثبتش این است که داده های Semrush بسیار دقیق تر هستند.
مرحله چهارم: به اعتبار دامنه نگاه کنید
نیازی نیست به شما بگوییم که گوگل رتبه دادن به صفحات سایت های معتبر (مانند ویکی پدیا و آمازون) را دوست دارد.
مطمئناً، برخی از صفحات این سایت ها از نظر اعتبار صفحه و کیفیت محتوای آنها رتبه بندی می شوند.
اما بیشتر صفحات در سایتهای معتبر، از این واقعیت ساده که در یک دامنه معتبر قرار دارند، تاثیر بسیار زیادی میگیرند.
این بدان معناست که، وقتی رقابت کلمات کلیدی را ارزیابی می کنید، همچنین باید به سایت هایی که با آنها رقابت می کنید (نه فقط صفحات) هم نگاهی بیندازید.
خوشبختانه، MozBar اعتبار دامنه را هم در نوار موجود در SERP نمایش می دهد:
به طور کلی، نتایج با PA و DA بالا فوق رقابتی هستند.
همانطور که ممکن است انتظار داشته باشید، باید به دنبال کلماتی باشید که نتایجی با PA و DA پایین در بین 10 رتبه برتر آنها وجود داشته باشد. اینها کلمات کلیدی هستند که می توانید به راحتی برای آنها رتبه بگیرید.
به عبارت دیگر، اعتبار یک صفحه از همه مهم تر است ... اما شما همچنین باید DA را هم در نظر بگیرید.
نکته حرفه ای: مراقب برندهای بزرگ باشید
سیگنال های برند، بخش دست کم گرفته شده ای در تعیین سختی کلمه کلیدی هستند. سیگنال های برند چه هستند؟ سیگنال هایی هستند که به موتورهای جستجو نشان می دهند که یک سایت یک برند بزرگ است. و اهمیت این سیگنال ها در الگوریتم گوگل بیشتر و بیشتر می شود.
این بدان معناست که وقتی صحبت از سختی کلمه کلیدی می شود، باید بزرگی برند را در نظر بگیرید. به عنوان مثال، سایتهایی مانند آمازون و یوتیوب نسبت به نتایج برندهای کوچک برتری دارند... حتی اگر آن برندهای کوچکتر دارای اعتبار صفحه و اعتبار دامنه ی مشابهی باشند.
مرحله پنجم: پروفایل های لینک را ارزیابی کنید
اگر مدتی در بازی سئو بوده اید، می دانید که معیارهای لینک می تواند بسیار گمراه کننده باشد.
سایت هایی با پروفایل لینک اسپم گاهی اوقات دارای DA و PA بالایی هستند. اما از آنجایی که از لینک¬های اسپم استفاده می کنند، در طولانی مدت در صفحه اول باقی نمی مانند.
بنابراین، اگر کلمه کلیدی وجود دارد که خیلی رقابتی به نظر میرسد، اما احساس میکنید که سئوی کلاه سیاه زیادی در پس نتایج وجود دارد، پروفایل لینک 10 ورتبه برتر را بررسی کنید.
همچنین چک کنید که آیا 10 رتبه برتر لینک هایی دارند که به دست آوردن آنها برای شما خیلی سخت باشد؟ (به عنوان مثال در سایت های خبری مهم).
در هر صورت، اگر می خواهید برای کسب رتبه در یک کلمه کلیدی تلاش زیادی کنید، منطقی است برایتان مهم باشد که هر یک از سایت ها چطور رتبه های صفحه اول را اشغال کرده اند. و بهترین راه برای انجام این کار این است که پروفایل لینک آنها را بررسی کنید.
ابتدا URL یکی از 10 نتیجه برتر را کپی کنید و آن URL را در Semrush قرار دهید:
روی «Backlink Analytics» در نوار سایدبار و سپس برگه «Backlinks» کلیک کنید:
با این کار تمام لینک های خارجی که به آن صفحه اشاره دارند نمایش داده می شود.
در نهایت، به 10-25 لینک برتر در پروفایل لینک آنها نگاهی بیندازید:
معمولاً در عرض چند ثانیه می توانید بگویید که آیا صفحه از سئو کلاه سیاه استفاده می کند یا خیر.
لینک هایی که از این سایت میآیند پروفایل لینک کلاه سیاه را نشان میدهند:
• فهرست های وب با کیفیت پایین
• دایرکتوری های مقاله
• شبکه های وبلاگی
• نظرات بلاگ اسپم
همچنین حواستان به انکر تکست های بهینه شده با کلمات کلیدی در لینک های خارجی باشید. این نشانه دیگری است که نشان می دهد یک صفحه از لینک سازی کلاه سیاه برای رتبه گرفتن استفاده می کند.
از سوی دیگر، اگر صفحه ای دارای تعداد زیادی از لینک هایزیر باشد، شکست دادن آنها ممکن است رقابتی تر چیزی باشد که اعداد PA و DA نشان می دهد:
• لینک هایی از سایتهای خبری، مانند NYTimes.com
• لینک های مقالات از سایت های معتبر در صنعت شما
• لینک هایی از وبلاگ های محبوب
نکته اینجا این نیست که روی پروفایل لینک آنها وسواس بخرج دهید، بلکه فقط لایه دیگری از اطلاعات است که به شما در تصمیم گیری آگاهانه کمک می کند.
مرحله ششم: بهینه سازی محتوای آنها را بررسی کنید
همانطور که میدانید که سئوی داخلی میتواند توانایی یک سایت را برای رتبهبندی بالا ببرد یا از بین ببرد.
به همین دلیل است که باید به سئو داخلی رقبای احتمالی خود در 10 نتیجه برتر توجه کنید.
برای مثال، فرض کنید میخواهید برای «کلوچه های بدون گلوتن» رتبه بگیرید.
خب، به تگ های تایتل صفحات در صفحه اول گوگل نگاه کنید.
(تگهای تایتل، لینک های آبی در نتایج جستجو هستند)
این دو نتیجه، از عبارت دقیق کلمه کلیدی یا با کمی تغییر در عنوان خود استفاده می کنند.
بنابراین می توان گفت که این دو صفحه به خوبی بهینه شده اند.
برای پیدا کردن مطالب بیشتر، روی یکی از نتایج کلیک کنید. بعد، روی آیکون «تجزیه و تحلیل صفحه یا Page Analysis » در MozBar کلیک کنید:
و اطلاعاتی را در مورد ویژگی های اصلی صفحه نمایش می دهد:
اگر کلمه کلیدی در تگ H1/H2 و در URL گنجانده شده باشد، بهینه سازی صفحه را خوب در نظر بگیرید.
از سوی دیگر، اگر صفحهای دارای سئوی داخل صفحه ضعیفی باشد، کسب رتبه بالاتر از آن می تواند راحت باشد... حتی اگر دارای اعتبار مناسبی باشد.
مرحله هفتم: نتایج « آسان» را پیدا کنید
وقتی یک یا چند نتیجه آسان را در بین 10 نتیجه برتر مشاهده کردید، وقت آن است که جشن بگیرید. شما همین الان یک کلمه کلیدی کم رقابت پیدا کرده اید.
در زیر نتایجی را میبینید که نشان دهنده کلمات کلیدی با رقابت بسیار پایین هستند:
• صفحات دارای (Pages with)
• پاسخ های یاهو (Yahoo! Answers)
• Ehow.com
• Buzzle
• HubPages
• Ebay
• بلاگ های رایگان
• سایت های خبری
در اینجا مثالی از یک کلمه کلیدی با نتایج آسان آورده شده است:
مرحله هشتم: کیفیت محتوا را ارزیابی کنید
آیا بک لینک ها و سئوی درون صفحه معیارهای مهمی هستند که باید هنگام اندازه گیری سختی کلمات کلیدی به آنها توجه کرد؟
دقیقا.
در واقع، اکثر ابزارهای سئو فقط به این دو معیار نگاه می کنند تا نمرات سختی کلمات کلیدی خود را محاسبه کنند.
اما فراموش نکنید که کیفیت محتوای شما بخش بزرگی از توانایی شما برای شکست دادن 10 رتبه برتر است.
به عبارت دیگر، اگر می خواهید برای یک کلمه کلیدی رقابتی رتبه بگیرید، آماده باشید که نظر کیفیت با 10 نتیجه برتر برابر باشید (یا آنها را شکست دهید).
با وجود اینکه این یک فرآیند ذهنی است، اما معمولاً میتوانید با یک یا دو دقیقه بررسی، نوع محتوایی را که باید روی آن کار کنید، تشخیص دهید.
چگونه؟
کافی است کلمه کلیدی خود را جستجو کنید و محتوای 10 رتبه برتر را بخوانید.
به یک کلمه کلیدی مثال نگاه کنیم، «فواید سیر برای سلامتی».
اولین نتیجه، یک مقاله با کیفیت بالا است که توسط یک متخصص تغذیه نوشته شده است:
این مقاله همچنین به چندین مطالعه علمی تحقیقاتی اشاره می کند که این مطلب را معتبرتر می کنند.
به عبارت دیگر، برای شکست دادن نتیجه شماره 1 نیاز به محتوایی فوق العاده خوب است.
در نهایت
این اشتباه را مرتکب نشوید که تحقیقات کلمات کلیدی خود را تنها بر اساس حجم جستجو قرار دهید.
با این کار، برای تعیین انتظارات واقع بینانه یا تخمین زمان و منابع مورد نیاز برای موفقیت دچار مشکل خواهید شد.
برای تشخیض اینکه رتبه گرفتن در کلمات کلیدی مورد نظرتان چقدر امکان پذیر است زمان بگذارید، فرصت های دست یافتنی تر (سختی کمتر، کلمات کلیدی با ارزش بالاتر) را پیدا کنید و استراتژی خود را بر اساس پیش بینی های محکم اما واقعی تدوین کنید.
از امتیاز سختی کلمه کلیدی به عنوان یک راهنما استفاده کنید، و آن را با اطلاعاتی در مورد اعتبار دامنه و توانایی رتبه گرفتن خود ترکیب کنید تا نقشه راهی از اقداماتی آماده کنید که شما را رشد می دهند.
منبع محتوا:
semrush
mangools
similarweb
backlinko
این مقاله چقدر برای شما مفید بود؟
تعداد رای ها:
0
با تشکر از شما برای امتیاز دادن به این پست!
فرارنک
تیم فنی و آموزشی هی سئو با بیش از ۱۲ سال تجربه تمام دانش خود را به صورت صادقانه با شما عزیزان به اشتراک می گذارد.