یک کلیشه در میان دیجیتال مارکترها وجود دارد: بهینه سازی موتورهای جستجو (سئو) دیگر آن چیزی نیست که قبلا بود. اما یک جمله صحیح نیز وجود دارد که شما اغلب آن را نمی شنوید: استراتژی سئوی شما در سال 2023 نباید بر کلمات کلیدی تمرکز کند.
این روزها، اکثر کسب و کارها مفاهیم اولیه سئو و چرایی اهمیت آن را درک می کنند. با این حال، وقتی نوبت به توسعه و اجرای یک استراتژی سئو مناسب برای کسب و کارتان می رسد، باید بدانید صرف ایجاد محتوا برای کلمات کلیدی که مشتریانتان به دنبال آنها هستند، هم سخت و هم اشتباه است.
میدانید چه چیزی در مورد بهینه سازی موتور جستجو (SEO) جالب تر است؟
این که کنترل بازی در دست شما نیست. شما باید از دستورالعمل های گوگل پیروی کنید و این منجر به تجربه کاربری بهتری می شود. ترفندهای قدیمی دیگر جواب نمی دهند. در حال حاضر، یک استراتژی سئو برنده نیاز به یک وب سایت سریع و محتوای منحصر به فرد دارد که به طور خلاصه و کامل به عبارت مورد جستجو پاسخ داده و از اعتماد بسیار زیادی برخوردار است.
با اینکه ممکن است یک فلسفه نسبتاً ساده به نظر برسد ، اما اجرای آن فوق العاده سخت است.
نتایج چگونه هستند؟ رشد 10 برابری سال به سال در ترافیک ارگانیک و نرخ تبدیل. بک لینک های زیادی که در هر سال به طور طبیعی به دست می آیند. و مخاطبانی که درباره مقالات شما در شبکه های اجتماعی هیجان زده می شوند.
اما ما دوست نداریم رازی داشته باشیم. بنابراین در این پست، توضیح خواهیم داد که استراتژی سئو چیست و استراتژی محتوای خود را چگونه باید تدوین کنید تا به شما در رسیدن به اهدافتان در حوزه بازاریابی محتوایی کمک کند.
استراتژی سئو چیست؟
استراتژی سئو فرآیند سازماندهی محتوای یک وب سایت بر اساس موضوع آن به منظور بالا بردن احتمال ظاهر شدنش در نتایج جستجو است. اساساً، این فرآیندی است که شما به منظور به حداکثر رساندن فرصت بدست آوردن ترافیک ارگانیک از موتورهای جستجو دنبال می کنید.
داشتن یک استراتژی سئو مهم است زیرا به شما کمک می کند در هنگام ایجاد محتوا از مسیر خود منحرف نشوید. به جای اینکه فقط مطلبی را تولید کنید که فکر می کنید مردم به دنبال آن هستند، استراتژی شما تضمین می کند محتوایی را تولید کنید که مردم آن را جستجو می کنند.
به زبان ساده، استراتژی سئو، ارائه یک تجربه سرچ استثنایی به مخاطبان است.
یکی از مزایای اصلی استراتژی بازاریابی سئو موفق این است که برند شما را در هر مرحله از سفر مشتری به جستجو کنندگان ارائه می کند. در نتیجه، بدون توجه به مرحله کاربران در قیف خرید، شرکت شما به منبعی قابل اعتماد و آشنا برای آنها تبدیل می شود.
استراتژی سئوی شما مهم است
در بازاریابی محتوایی، استراتژی سئو بخش مهمی از پازل است، زیرا در وهله اول چگونگی دیده شدن محتوای شما ، به خصوص در صفحات نتایج موتورهای جستجو(SERP) را مشخص می کند . اگر محتوای شما پراکنده و بی برنامه باشد، ربات های موتور جستجو برای ایندکس کردن صفحات سایت شما، شناسایی حوزه اعتبار و رتبه بندی صفحاتتان کار سخت تری خواهند داشت.
مشکل چک لیست های استراتژی سئو
در دنیای جستجو، ما غالباً موارد قابل تحویل را با استراتژی ادغام می کنیم. اما فهرست کلمات کلیدی، یا سئوی داخلی یا بررسی سئوی تکنیکال، نمونه هایی از استراتژی های سئو نیستند. آنها گام هایی در یک برنامه کلی هستند. تصادفاً، این سردرگمی یکی از دلایل شکست اکثر استراتژی های بهینه سازی موتورهای جستجو است. به عبارت دیگر، آنها به جای پرداختن به یک تصویر بزرگ، بیش از حد پراکنده بوده و بر معیارهای جدا و سطح پایین متمرکز هستند.
وقتی یک استراتژی سئو را طراحی می کنید، بهویژه برای یک وبسایت تاپ، مراحل بسیار بیشتری از آنچه در یک چک لیست اولیه SEO هست، وجود دارد. روشی که در اینجا مورد بحث قرار میدهیم مانند قله کوه یخ ، تنها سطح آن چیزی را نشان می دهد که باید در نظر بگیرید.
استراتژی سئوی موبایل
سئوی موبایل (تلفن همراه) عامل مهمی است که هنگام ایجاد استراتژی کلی خود باید در نظر داشته باشید. بهینه سازی در دستگاه های تلفن همراه یا موبایل شامل این موارد می شود: اطمینان از در دسترس بودن سایت و محتوای آن برای بازدیدکنندگان با دستگاه های موبایل، تا آنها بتوانند تجربه مشابه با مرورگرهای دسکتاپ را داشته و ارزش یکسانی دریافت کنند.
بهینه سازی موبایل بسیار مهم است، زیرا گوگل ابتدا ایندکس موبایل را انجام می دهد. این بدان معناست که به جای کرال کردن ورژن دسکتاپ سایت ، الگوریتم از نسخه موبایل سایت شما برای ایندکس کردن و رتبه بندی صفحات موتورهای جستجو یا همان SERP ها استفاده می کند. علاوه بر این در امریکا ، 61٪ از جستجوی عبارات در گوگل توسط دستگاه های موبایل انجام می شود. بنابراین، با در نظر گرفتن همه موارد، استراتژی سئوی شما بدون اولویت بهینه سازی موبایل بی اثر خواهد بود.
اگرچه این کار یک فرآیند کاملاً مجزا نیست، اما ملاحظات متفاوتی برای سئوی موبایل وجود دارد، مانند نظارت بر سرعت صفحه، طراحی سایت ریسپانسیو(واکنشگرا)، سئوی محلی، و ایجاد محتوای با کیفیت، صرف نظر از دستگاهی که در آن مشاهده میشود.
سئو چیست؟
متخصصین سئو افرادی هستند که وب سایت ها را بهینه می کنند تا به آنها کمک کنند رتبه بالاتری در سرپ (SERP یا صفحه نتایج موتور جستجو) داشته و ترافیک ارگانیک بیشتری به دست آورند. در اصل، کارشناس سئو یک استراتژیست محتوای بسیار متخصص است که به کسب و کار کمک می کند فرصت های پاسخ به سوالات مردم در مورد صنایع مربوط به خود را کشف کند.
سه نوع سئو وجود دارد که یک استراتژیست سئو می تواند روی آنها تمرکز کند:
سئوی داخلی (On-page SEO): این سئو بر روی محتوای موجود در صفحات سایت و نحوه بهینه سازی آن برای افزایش رتبه وب سایت در کلمات کلیدی خاص، تمرکز دارد.
سئوی خارجی (On-page SEO): این سئو بر روی لینک هایی که از سایر نقاط اینترنت به وب سایت هدایت می شوند تمرکز دارد. تعداد بک لینک هایی که سایت از منابع معتبر دارد به شما کمک می کند تا حس اعتماد الگوریتم های جستجو را جلب کنید.
سئوی فنی (Technical SEO): تکنیکال سئو بر روی معماری بک اند وب سایت تمرکز دارد: مانند کد سایت. گوگل به همان اندازه که به محتوا اهمیت می دهد به ساختار فنی نیز اهمیت می دهد، بنابراین این مورد برای رتبه گرفتن مهم است.
به خاطر داشته باشید که هر کسبوکاری اهداف متفاوتی دارد، بنابراین وظیفه سئوکار این است که بازار سایت خود را بررسی کند، تعیین کند که مخاطبان به چه چیزهایی اهمیت میدهند و یک استراتژی را ایجاد کنند تا به آنها آن چیزی را بدهد که به دنبالش هستند.
در زیر به برخی از مراحلی می پردازیم که می توانید انجام دهید تا مطمئن شوید استراتژی سئویتان شما را برای موفقیت آماده می کند.
استراتژی سئوی محتوا
1. فهرستی از موضوعات تهیه کنید.
2. فهرستی از کلمات کلیدی طولانی را بر اساس این موضوعات تهیه کنید.
3. برای هر موضوع صفحه بسازید.
4. قسمت بلاگ راه اندازی کنید.
5. یک برنامه منظم برای محتواگذاری ایجاد کنید.
6. یک برنامه لینک سازی ایجاد کنید.
7. فایل های تصویری را قبل از آپلود در سایت فشرده سازی کنید.
8. در مورد اخبار سئو و بهترین روش ها به روز باشید.
9. موفقیت محتوای خود را اندازه گیری و پیگیری کنید.
1. فهرستی از موضوعات تهیه کنید.
کلمات کلیدی در قلب سئو قرار دارند، اما آنها دیگر اولین قدم برای دستیابی به رشد ارگانیک نیستند. در عوض، اولین گام این است که فهرستی از موضوعاتی که میخواهید محتوایتان به آنها بپردازد تهیه کنید.
برای شروع، فهرستی از حدود 10 کلمه و عبارت مرتبط با محصول یا خدمات خود را تهیه کنید. از یک ابزار سئو (برای مثال ابزار کلمات کلیدی گوگل، Ahrefs، SEMRush یا GrowthBar) برای تحقیق در مورد این کلمات، شناسایی میزان جستجوی آنها و یافتن کلمات مشابهی که با کسب و کار شما مرتبط هستند استفاده کنید.
با انجام این کار، شما این موضوعات را با کلمات کلیدی کوتاه محبوب مرتبط میکنید، اما پستهای سایت را به این کلمات کلیدی اختصاص نمیدهید. بیایید نمونه ای از این فرآیند را با استفاده از تصویر زیر مرور کنیم.
بیایید فرض کنیم که یک کسب و کار استخر شنا در تلاش است برای عبارت "استخرهای فایبر گلاس" که هر ماه 110000 جستجو دارد، رتبه بگیرد. این کلمه کلیدی کوتاه می تواند نشان دهنده موضوع اصلی برای ایجاد محتوای آنها باشد، اما این شرکت همچنین باید یک سری از کلمات کلیدی مرتبط را برای گنجاندن در محتوای خود شناسایی کند. برای مثال، آنها میتوانند از «قیمت استخرهای فایبر گلاس» یا «هزینه استخر فایبر گلاس» برای دستیابی به رتبه بهتربرای کلمه کلیدی کلی استخرهای فایبرگلاس استفاده کنند.
با استفاده از اندازهگیری حجم جستجو و میزان رقابت ، میتوانید فهرستی از 10 تا 15 کلمه کلیدی کوتاه که به کسبوکار شما مرتبط هستند و توسط مخاطبین هدف شما جستجو میشوند، ایجاد کنید. سپس، این لیست را بر اساس حجم جستجوی ماهانه رتبه بندی کنید.
هر یک از کلمات کلیدی که شما شناسایی کرده اید، پیلار(Pillar) نامیده می شوند و به عنوان پشتیبان اصلی برای یک خوشه بزرگتر از کلمات کلیدی طولانی عمل می کنند که در زیر به آنها خواهیم پرداخت.
2. فهرستی از کلمات کلیدی طولانی را بر اساس این موضوعات تهیه کنید.
در این مرحله شما شروع به بهینه سازی صفحات خود برای کلمات کلیدی خاص خواهید کرد. برای هر پیلاری که شناسایی کرده اید، از ابزار کلمه کلیدی خود برای شناسایی 5 تا 10 کلمه کلیدی طولانی که به طورعمیق تر به کلمه کلیدی موضوع اصلی می پردازند، استفاده کنید.
به عنوان مثال، ما مرتباً در مورد سئو محتواسازی می کنیم، اما کسب رتبه خوب در گوگل برای موضوعی اینچنین محبوب تنها با همین تک واژه "سئو" دشوار است. همچنین با ایجاد صفحات متعددی که همگی دقیقاً یک کلمه کلیدی (و احتمالاً همان SERPها را هدف قرار می دهند) با ریسک رقابت با محتوای خود روبرو هستیم. در چتر سئو ما همچنین محتواهایی برای تحقیق کلمات کلیدی، بهینه سازی تصاویر برای موتورهای جستجو، نوشتن استراتژی سئو (که اکنون در حال خواندن آن هستید) و سایر موضوعات فرعی ایجاد می کنیم.
این به کسبوکارها کمک میکند تا افرادی را جذب کنند که علایق و دغدغه های متفاوتی دارند - و در نهایت نقاط ورودی بیشتری برای افرادی که علاقهمند به حوزه کاری شما باشند ایجاد میکنند.
از کلمات کلیدی طولانی خود برای ایجاد پست های وبلاگ یا صفحاتی استفاده کنید که موضوعات خاصی را در پیلاری که انتخاب کرده اید توضیح می دهند. کلمات کلیدی طولانی شما در کنار یکدیگر، یک خوشه در اطراف یک موضوع پیلار ایجاد می کنند. الگوریتم های موتورهای جستجو با توجه به روابط بین خوشه ها ، کاربران را به اطلاعاتی که به دنبال آن هستند مرتبط می کند.
به این موضوع فکر کنید: هرچه محتوای شما خاص تر باشد، نیازهای مخاطبان شما خاص تر می شود و احتمال اینکه این ترافیک را به مشتری تبدیل کنید بیشتر می شود. گوگل به این شکل وبسایتهایی که کرال می کند را ارزش گذاری می کند - صفحاتی که بیشتر در مورد یک موضوع کلی ریز می شوند، بهترین پاسخ به سؤال یک شخص هستند و رتبه بالاتری خواهند داشت.
3. برای هر موضوع صفحاتی بسازید.
وقتی صحبت از وب سایت ها و رتبه بندی آنها در موتورهای جستجو می شود، تلاش برای رتبه گرفتن یک صفحه برای تعداد انگشت شماری از کلمات کلیدی می تواند تقریبا غیرممکن باشد.اینجا جایی است که زحمات شما خود را نشان می دهند.
از موضوعات پیلار استفاده کنید تا صفحه یا پستی ایجاد کنید که با استفاده از کلمات کلیدی طولانی که در مرحله دوم برای هر خوشه به دست آورده اید، نمای کلی خوبی را از موضوع ارائه دهد. این صفحات پیلار اساساً میتوانند فهرستی از مطالب باشند، جایی که شما شرحی از موضوع اصلی میدهید و به خوانندگان در مورد موضوعات فرعی که در پستهای دیگر بیان می کنید، توضیحات کوتاهی ارائه میکنید.
در نهایت، تعداد موضوعاتی که برای آنها صفحات پیلار ایجاد می کنید باید با نیازهای کسب و کار شما مطابقت داشته باشد، مانند تعداد محصولات و خدماتی که دارید. این کار باعث میشود مشتریان فعلی و بالقوه شما بتوانند فارغ از کلمات کلیدی که استفاده میکنند، شما را در موتورهای جستجو آسانتر پیدا کنند.
4. یک بخش بلاگ راه اندازی کنید.
نوشتن مقاله و بلاگ می تواند روشی باورنکردنی برای رتبه گرفتن کلمات کلیدی و جذب کاربران در وب سایت شما باشد. از این گذشته، هر پست محتوایی، یک صفحه وب جدید و یک فرصت دیگر برای رتبه گرفتن در سرپ است. اگر کسب و کار شما قسمت بلاگ ندارد، به ایجاد آن فکر کنید.
همانطور که هر پستی در قسمت بلاگ سایت می نویسید و خوشه های خود را گسترش می دهید، باید سه کار را نیز انجام دهید:
اول: کلمه کلیدی طولانی خود را بیش از سه یا چهار بار در صفحه استفاده نکنید زیرا گوگل دیگر به اندازه قبل استفاده دقیق از عین کلمات کلیدی را در نظر نمی گیرد. در واقع، تعداد بالای کلمه کلیدی میتواند علامت هشداری برای موتورهای جستجو باشد که نشان دهد برای به دست آوردن رتبه، کیوورد استافینگ انجام داده اید و آنها شما را به خاطر این موضوع جریمه میکنند.
دوم، همیشه به صفحه پیلاری که برای موضوعات خود ایجاد کرده اید لینک دهید. می توانید این کار توسط تگ در سیستم مدیریت محتوای خود (CMS) یا به صورت انکر تکست در متن مقاله انجام دهید.
سوم: هنگامی که هر پست محتوایی را منتشر کردید، در صفحه پیلار اصلی که از موضوع فرعی پشتیبانی می کند به آن لینک دهید. با اتصال پیلار و خوشه به این روش، شما در واقع به گوگل می گویید که رابطه ای بین کلمه کلیدی بلند و موضوع کلی که می خواهید برای آن رتبه بگیرید وجود دارد.
5. یک برنامه منظم برای محتوا گذاری ایجاد کنید.
هر صفحه محتوای بلاگ یا دیگرصفحه وبی که ایجاد می کنید لزوماً قرار نیست به یک خوشه موضوعی تعلق داشته باشد. نوشتن در مورد موضوعات نزدیکی که مشتریان شما به آنها اهمیت می دهند نیز ارزش دارد تا نزد الگوریتم های گوگل ایجاد اعتبار کنید.
با در نظر گرفتن این موضوع، حداقل هفته ای یکبار محتوا گذاری کنید. به یاد داشته باشید که شما در درجه اول برای مخاطبان خود محتوا می نویسید نه برای موتورهای جستجو، بنابراین بازار هدف خود را بررسی کنید و در مورد چیزهایی که به آنها علاقه مند هستند بنویسید.
ایجاد یک استراتژی محتوا می تواند برای ثابت ماندن در مسیر و تمرکز بر اهدافتان مفید باشد.
6. یک برنامه لینک سازی ایجاد کنید.
مدل خوشه های موضوعی ، مسیر پیش روی شما در سئو است، اما این تنها راه برای بالا بردن رتبه مطلب وب سایت شما پس از ساخت آن نیست.
در حالی که پنج مرحله اول گفته شده به سئو داخلی اختصاص داشت، لینک سازی هدف اصلی سئوی خارجی است. لینک سازی فرآیند جذب لینک های ورودی (که بک لینک نیز نامیده می شود) به وب سایت شما از منابع دیگر در اینترنت است. به عنوان یک قاعده کلی، سایت هایی با اعتبار بیشتر که به محتوای شما لینک می دهند تأثیر بیشتری بر رتبه بندی شما دارند.
مدتی را به طوفان فکری همه راههای مختلفی که میتوانید لینکهای ورودی را جذب کنید، اختصاص دهید. شاید بخواهید با به اشتراک گذاری لینک های مشاغل محلی در ازای گرفتن لینک از سایت های آنها شروع کنید، یا چند پست بنویسید و آنها را در پلتفرم های مختلف شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید. همچنین میتوانید با نوشتن پست مهمان به سایت های دیگر مراجعه کنید که از طریق آنها بتوانید به وبسایت خود لینک بدهید.
7. فایل های مدیا را قبل از آپلود در سایت خود فشرده کنید.
این یک مرحله کوچک اما مهم در فرآیند سئو است، به خصوص برای بهینه سازی موبایل.
همانطور که وبلاگ یا وب سایت شما رشد می کند، بدون شک تصاویر، ویدیوها و فایل های مرتبط بیشتری برای پشتیبانی از محتوای خود خواهید داشت. این فایل های تصویری به حفظ توجه بازدیدکنندگان شما کمک می کند، اما ممکن است به راحتی فراموش کنیم که این فایل ها می توانند بسیار بزرگ باشند. از آنجایی که سرعت صفحه یک عامل بسیار مهم در رتبه بندی است، نظارت بر اندازه فایل های تصویری که در سایت خود آپلود می کنید بسیار مهم است.
هر چه اندازه فایل بزرگتر باشد، رندر کردن وب سایت شما برای مرورگر اینترنتی دشوارتر می شود. همچنین لود این تصاویر برای مرورگرهای تلفن همراه سخت تر است، زیرا پهنای باند دستگاه های آنها به طور قابل توجهی کمتر است. بنابراین، هرچه اندازه فایل کوچکتر باشد، وب سایت شما سریعتر بارگذاری می شود. اما چگونه می توان تصاویر را فشرده کرد و همچنان کیفیت آنها را حفظ کرد؟
استفاده از ابزار فشرده سازی برای کاهش اندازه فایل ها قبل از آپلود تصاویر، فیلم ها و گیف ها مهم است. سایت هایی مانند TinyPNG تصاویر را به صورت انبوه فشرده می کنند، همچنین سرویس Squoosh گوگل نیز می تواند فایل های تصویری را به اندازه های میکروسکوپی کوچک کند. زمانی که می خواهید فایل های خود را فشرده کنید، نگه داشتن حجم فایل ها در محدوده کیلوبایت (KB) ، قانون کلی خوبی است.
8. از اخبار و بهترین شیوه های سئوی روز مطلع باشید.
درست مانند بازاریابی، موتورهای جستجو همیشه در حال تحول هستند. بروز ماندن با روندهای و شیوه های جدید یک استراتژی مهم است و چندین منبع آنلاین وجود دارند که می تواند به شما در انجام این کار کمک کند:
• Moz
• SEOBook
• Search Engine Roundtable
• Search Engine Land
• Diggity Marketing
• This Blog!
9. میزان موفقیت محتوای خود را اندازه گیری و دنبال کنید.
سئو می تواند زمان و تلاش زیادی را صرف کند، و به همین دلیل، باید بدانید که آیا استراتژی شما کار می کند یا خیر. مهم است که شاخص های خود را برای درک موفقیت فرآیند کلی و شناسایی زمینه های بهبود ، بررسی کنید.
می توانید با استفاده از ابزار تجزیه و تحلیل دلخواهتان ، ترافیک ارگانیک خود را نظارت کنید یا با استفاده از Excel یا Google Sheets داشبوردی برای خود ایجاد کنید. همچنین، دنبال کردن صفحات ایندکس شده، نرخ تبدیلها، بازگشت سرمایه و رتبه های شما در سرپ میتواند به شما کمک کند تا از موفقیت خود آگاه شوید و زمینههای فرصت را شناسایی کنید.
گزارش سئو
گزارش سئو یک نمای کلی از تلاشهای سئویی است که در یک دوره زمانی خاص انجام دادهاید. اساساً نشان می دهد که چقدر موفق بوده اید، و همچنین در چه زمینه ای نیاز به بهبود دارید. داشتن یک گزارش تلفیقی همچنین به شما کمک می کند تا داده ها را به ذینفعان مربوطه ارائه دهید تا نشان دهید چرا فعالیت های سئو شما مهم هستند و چگونه باعث رشد کسب و کار شما می شوند.
گزارش سئوی شما میتواند شامل معیارهایی مانند نتایج ترافیک ارگانیک، سلامت سئوی وبسایت شما، لینکهای ورودی ساخته شده و همچنین پرداختن به قسمت هایی باشد که رشد آنها کاهش یافته است و برای بهبود در آینده باید به آنها توجه شود.
به منظور تقویت گزارش سئوی خود، در واقع باید برخی از فعالیت های سئوی خود را تکمیل کرده باشید. در زیر نمونه هایی با کیفیت بالا از سئوی موفق را ارائه خواهیم داد.
بهترین روش های سئو
همانطور که در بالا ذکر شد، کارهای مختلفی وجود دارد که می توانید برای کسب و کار خود انجام دهید تا استراتژی سئوی خود را اعمال کنید. در زیر نمونه هایی از این که در عمل چکاری باید انجام دهید را بررسی خواهیم کرد که می توانید از آنها به عنوان الگویی برای فرآیندهای خود استفاده کنید.
چیزهای مختلفی وجود دارند که می توانید در استراتژی سئوی خود بگنجانید، مانند:
1. نوشتن متا دیسکریپسن قانع کننده.
توضیحات متا (meta description)، متن موجود در زیر عنوان و لینک در نتایج جستجو است. توضیحات متا محتوای صفحه را برای شخصی که جستجو انجام داده توصیف می کند تا بداند چه انتظاری دارد.
تصویر زیر نتیجه جستجوی عبارت " تابلو ایزوله" است.
این یک متا دیسکریپشن با کیفیت بالا است، زیرا به گوگل امکان میدهد دقیقاً بداند صفحه در مورد چیست. همچنین به محتوای شما کمک میکند در نتایج جستجوی صحیح ظاهر شود و به مخاطبان کمک میکند بدانند می خواهند دقیقاً روی چه چیزی کلیک کنند.
2. دریافت بک لینک محتوا و لینک های ورودی.
بک لینک، که لینک ورودی نیز نامیده می شود، زمانی است که وب سایت دیگری به وب سایت یا محتوای وبلاگ شما لینک می دهد. معمولاً بهعنوان لینکی روی رشتهای از متن قرار میگیرد که به محتوای شما مربوط میشود که با کلیک کردن روی آن، کاربر به سایت شما منتقل میشود.
بک لینک ها یک ابزار موثر سئو هستند زیرا به موتورهای جستجو نشان می دهند که محتوای شما معتبر و مرتبط است و به شما کمک می کنند در سرپ رتبه بالاتری داشته باشید. تصویر زیر نمونه ای از بک لینک به یک بلاگ پست سایت مدیرنس است.
3. بهینه سازی صفحات سایت برای سرعت صفحه.
سرعت صفحه، سرعت بارگیری محتوای وب سایت شما در هنگامی است که شخصی از یک صفحه خاص در وب سایت شما بازدید می کند. گوگل در سال 2018 شروع به در نظر گرفتن سرعت صفحه برای رتبهبندی سرپ کرد. زمانی که استراتژی خود را تعیین میکنید، بر روی آن بسیار تمرکز کنید.
4. سئوی محلی (Local)
سئوی محلی باعث بهبود دیده شدن در موتورهای جستجو در نزدیکی محل کسب و کار شما می شود. یک استراتژی سئوی محلی موثر ، محتوای شما را در عبارات مورد جستجوی مشتریان در منطقه محلی شما نشان می دهد و به آنها اجازه می دهد بدانند کسب و کار شما در نزدیکی شان برای رفع نیازهای آنها وجود دارد.
تصویر زیر یک نتیجه SERP برای "بهترین رستوران های بروکلین" است. سه کسبوکاری که در نتایج ظاهر میشوند پروفایل گوگل بیزینس خود را بهینه سازی کرده اند که حاوی اطلاعاتی است که به آنها کمک میکند در نتایج رستورانهای منطقه بروکلین ظاهر شوند.
فرآیند سئو
هنگامی که استراتژی سئوی خود را ایجاد کردید، باید فرآیندی را نیز برای ادامه بهینه سازی برای کلمات کلیدی و اهداف جستجوی جدید ایجاد کنید. در اینجا چند مرحله وجود دارد که می توانید انجام دهید.
1. محتوای خود را در طی زمان بروزرسانی کنید.
هر ماه زمانی را برای به روز رسانی پست های قدیمی با اطلاعات جدید و به روز اختصاص دهید تا رتبه گرفتن خود در سرپ را ادامه دهید. همچنین میتوانید از این زمان برای بکار بردن تکنیک های سئو که از ابتدا به آنها نپرداخته بودید، مانند متن جایگزین برای تصاویر جا مانده، استفاده کنید.
2. مراقب تغییر کلمات کلیدی و اهداف جستجوی جدید باشید.
پس از چند ماه، نحوه رتبه گرفتن پست های سایت و کلمات کلیدی آنها را پیگیری کنید. این کار میتواند به شما کمک کند که عنوانهای فرعی را تنظیم کنید و در مورد آنها بنویسید تا از اهداف جستجوی جدیدی استفاده کنید که ممکن است مخاطبان شما به آنها علاقه مند باشند.
3. ارزش محتوایی بیشتری به محتوای قدیمی خود اضافه کنید.
گاهی اوقات، متوجه می شوید که یک پست کاملاً قدیمی است. در این حالت، باید فراتر از بروزرسانی های معمول بروید و آن را کاملاً بازنویسی کنید. میتوانید این کار را با بهروزرسانی اطلاعات و آمارهای قدیمی، بکار بردن بخشهای جدید برای عمق بیشتر مطلب، و افزودن نقلقولها یا منابع اصلی برای گرفتن ترافیک ارجاعی بیشتر انجام دهید.
4. یک برنامه محتوا گذاری ماهانه ایجاد کنید.
برای همگام شدن با استراتژی سئوی خود، ساخت و بهبود یک برنامه محتوای ماهانه می تواند مفید باشد. میتوانید آن را در یک فایل اکسل قرار دهید، و تیمهای شما میتوانند بر اساس آن پیش روند. لیست زیر نمونه ای از برنامه محتوای ماهانه ای است که مراحل فوق را در نظر می گیرد.
برنامه ماهانه سئو
1. زمانی را به تحقیقات کلمات کلیدی مرتبط با کسب و کار خود اختصاص دهید.
2. ایده های محتوایی را که از کلمات کلیدی با پتانسیل خوب استفاده می کنند، فهرست کنید.
3. پست های محتوایی که می توانند به روز یا بازنویسی شوند را شناسایی کنید.
4. سایر فرصت های سئویی مانند تعطیلات خاص را شناسایی کنید.
5. ایده های محتوایی را در گزارش "اطلاعات مورد جستجو" فهرست کنید.
6. تولید محتوا را به تیم خود بسپارید.
7. در پایان هر ماه پیشرفت را بررسی کنید.
با یک برنامه سئوی ماهانه مانند آنچه در بالا ذکر شد و همینطور مستندات پیگیری مانند گزارش جستجو، می توانید یک استراتژی کارآمد سئو را ایجاد و اجرا کنید. همچنین می توانید موضوعات کم زحمت را برای بحث در مورد حوزه خود شناسایی کرده و از آنها استفاده کنید.
یک استراتژی بسازید که از اهداف تجاری شما پشتیبانی کند
رتبه گرفتن در صفحات جستجو می تواند دشوار باشد. اگرچه ایجاد محتوایی که حول کلمات کلیدی پربازدید متمرکز شده باشد، ممکن است فریبنده به نظر برسد، اما این استراتژی ممکن است به شما در رسیدن به اهداف تجاری خود کمکی نکند.
در عوض، یک استراتژی سئو ایجاد کنید که به شما کمک کند تا نیازهای کسبوکار فردی خود را برطرف کنید، مانند افزایش جذب مشتری، برای موفقیت بیشتر در بازاریابی.
منبع محتوا :
hubspot
این مقاله چقدر برای شما مفید بود؟
تعداد رای ها:
0
با تشکر از شما برای امتیاز دادن به این پست!
فرارنک
تیم فنی و آموزشی هی سئو با بیش از ۱۲ سال تجربه تمام دانش خود را به صورت صادقانه با شما عزیزان به اشتراک می گذارد.