بازاریابی محتوا چیست | راهنمای جامع کانتنت مارکتینگ برای همه

بازاریابی محتوا چیست | راهنمای جامع کانتنت مارکتینگ برای همه

مدت مطالعه: دقیقه
۰۲ آذر ۱۴۰۱
0

در پاسخ به بازاریابی محتوا چیست می‌توان گفت نوعی بازاریابی درونگراست که با تولید محتوا در قالب‌های مقاله، ویدئو، پادکست و سایر شکل‌ها، مشتری را جذب و حفظ می‌کند.

بازاریابی محتوا، از انواع استراتژی‌های بازاریابی است که از طریق ایجاد و به‌اشتراک‌گذاری مقاله‌ها، ویدئوها، پادکست‌ها و سایر شکل‌های محتوایی، سعی در جذب و حفظ مخاطب دارد. این رویکرد باعث ایجاد تخصص در مخاطب، آگاه‌سازی درباره برند و به‌یادماندنی کردن کسب‌وکارها در ذهن دیگران می‌شود. در این مقاله هی‌سئو، پاسخ جامع‌تری به پرسش بازاریابی محتوا چیست می‌دهیم، و بعد هم به پرطرف‌دارترین استراتژی های بازاریابی محتوا می‌پردازیم.

 

کانتنت مارکتینگ یا بازاریابی محتوا چیست؟

کانتنت مارکتینگ چیست

کانتنت مارکتینگ (Content Marketing) یا بازاریابی محتوا، شامل تولید و انتشار محتوای مفید و مرتبط با کسب‌وکار موردنظر برای مشتری‌های فعلی و مشتری‌های بالقوه است.

منظور از کانتنت یا محتوا، همه آن چیزهایی هستند که مخاطب می‌خواند، می‌بیند، می‌شنود یا حتی احساس می‌کند؛ چه روی کاغذ باشد و چه از طریق نمایشگرها پخش شود. حتی شعاری که روی بیلبوردی در جاده هم حک شده، محتواست.

برای نمونه، بلاگ‌پست‌ها یا مقاله‌های اینترنتی، خبرنامه‌ها، وایت پیپرها (white paper)، پست‌های شبکه‌های اجتماعی، مثل عکسی که در اینستاگرام منتشر می‌کنید و کپشنی که برای آن می‌نویسید، ایمیل‌ها، و ویدئوها، همگی محتوا (content) هستند.

اگر بازاریابی محتوا به‌درستی انجام شود، مخاطب می‌فهمد که کسب‌وکار مربوطه، در این زمینه تخصص دارد؛ و برای مخاطب یا مشتری خود ارزش قائل است.

استفاده مداوم از استراتژی های بازاریابی محتوا باعث ایجاد، و بعد هم تقویت رابطه کسب‌وکار با مشتری‌های فعلی و مشتری‌های بالقوه آتی می‌شود.

نکته اینجاست که اگر مخاطب محتوا، کسب‌وکار شما را علاقه‌مند به موفقیت خودش ببیند؛ اگر بفهمد این کسب‌وکار، منبع ارزشمندی برای راهنمایی و مشاوره است، وقتی زمان خرید هم فرا می‌رسد، همین کسب‌وکار قابل‌اعتماد را انتخاب می‌کند.

 

چرا بازاریابی محتوا برای کسب‌وکارها مهم است؟

اهمیت بازاریابی محتوا

بعد از پاسخ به پرسش بازاریابی محتوا چیست باید روی این نکته هم تأکید کنیم که این استراتژی مؤثر، مزیت رقابتی هم ایجاد می‌کند. اصلا بیایید نگاهی به داده‌های آماری درباره کانتنت مارکتینگ بیندازیم:

  • کسب‌وکارهایی که بلاگ دارند، تا 67درصد بیشتر از سایر شرکت‌ها سرنخ (lead) می‌گیرند.
  • حدود 72درصد از بازاریاب‌های حوزه کسب‌وکار به کسب‌وکار (B2B) می‌گویند بازاریابی محتوا باعث افزایش تعامل و تعداد سرنخ‌هایی می‌شود که تولید می‌کنند.
  • حدود 88درصد مردم عقیده دارند ویدئوهای برندها، آن‌ها را برای خرید محصول یا استفاده از خدمتشان متقاعد کرده‌اند.

بازاریابی محتوا از جهات زیادی به کسب‌وکارها سود می‌رسانند. اگر استراتژی های بازاریابی محتوا به‌درستی انجام شوند، چنین مزایایی را به همراه می‌آورند:

  • دیده شدن در فضای آنلاین: استراتژی محتوا به کسب‌وکارها کمک می‌کند بازدیدکننده‌های بیشتری را به وب‌سایت خودشان جذب کنند؛ به‌ویژه در این زمانه که مردم برای یافتن راه‌حل هر مسئله‌ای، مدام در حال جست‌وجوی اینترنت هستند. ارائه محتوای آموزشی و اطلاع‌رسان درباره موضوعاتی که دغدغه مردم هستند، به شما کمک می‌کند از طریق وب‌سایت و رسانه‌های اجتماعی خود، در فضای آنلاین دیده شوید.
  • تولید سرنخ‌های بیشتر: وقتی از بازاریابی محتوا برای هدایت ترافیک استفاده می‌کنید، می‌توانید سرنخ‌ها را افزایش بدهید. آموزش مشتریان، و اطلاع‌رسانی درست به آن‌ها، باعث ایجاد اعتماد می‌شود؛ باعث می‌شود راحت‌تر از کسب‌وکار شما استفاده کنند. پس می‌توانید سرنخ‌های بیشتری ایجاد کرده، و رابطه خوبی با خریداران بالقوه ایجاد کنید.
  • افزایش وفاداری: وفاداری، در بازاریابی و تجارت ضروری است، چون هرچه مشتری‌هایتان وفادارتر باشند، تعداد بارهای بیشتری خرید می‌کنند. ارائه محتوای آموزنده و اطلاع‌رسان، باعث می‌شود مخاطب به برند شما اعتماد کرده، و شما را مانند پیشرو ببیند.
  • افزایش اقتدار: تولید محتوا برای افزایش اقتدار برند و تبدیل شدن به رهبری فکری در صنعت مربوطه هم مهم است. محتوا نه‌تنها در ایجاد اعتماد به شما کمک می‌کند، بلکه می‌تواند برندتان را به‌عنوان معتبرترین برند در حوزه خاصی مطرح کند.

 

بازاریابی محتوایی چگونه کار می‌کند؟

بازاریابی محتوایی

می‌توانید از استراتژی های بازاریابی محتوا برای جذب سرنخ استفاده کنید. به این صورت که وقتی فردی در حال جست‌وجوی اینترنت برای خرید است، محتوای شما درباره محصول یا خدمت موردنظرش را ببیند و از شما خرید کند.

برای استفاده مؤثر از این استراتژی، باید در هر مرحله از چرخه فروش، از آگاه‌سازی گرفته تا بررسی و در نهایت هم خرید، بدانید بازاریابی محتوا چیست و محتوای مناسبی ارائه کنید.

اگر کمی سردرگم شدید، نگران نباشید! در ادامه این مقاله هی‌سئو، چگونگی استفاده کسب‌وکارها از کانتنت مارکتینگ برای جذب تعامل و فروش را به‌صورت مرحله‌به‌مرحله و با جزئیات توضیح می‌دهیم:

 

استفاده از بازاریابی محتوا در مرحله آگاه‌سازی

در اولین مرحله از فرایند فروش، محتوایی که کسب‌وکارها ارائه می‌کنند، باید روی دغدغه‌های اصلی مخاطبان تمرکز داشته باشند.

برای نمونه، درباره چالش‌های مخاطب یا پرسش‌هایی که در ذهن دارد، محتوا تولید کنید؛ تا مخاطب با آن محتوا ارتباط برقرار کند.

محتوایی که برای مرحله آگاه‌سازی تولید می‌شود، از هر نوعی که هست، اعم از نوشتاری، صوتی یا تصویری، باید آموزشی باشد. در این مرحله سراغ فروش نروید! عرضه و فروش را برای مراحل بعدی بگذارید.

بهترین شکل محتوا در مرحله آگاه‌سازی، مقاله‌های اینترنتی یا بلاگ‌پست‌ها، کتاب‌های الکترونیکی، ویدئوها و خبرنامه‌ها هستند.

به این مثال‌ها توجه کنید:

  • رستوران می‌تواند بلاگ‌پستی درباره «چگونگی طراحی منو برای جشن فارغ‌التحصیلی» بنویسد.
  • شرکت معماری و طراحی ساختمان می‌تواند کتابی الکترونیکی با نام «سؤالاتی که قبل از استخدام مهندس معمار باید پرسید» طراحی و منتشر کند.
  • مؤسسه گردشگری می‌تواند ویدئوی کوتاهی با موضوع «3 راه برای انتخاب مسیر مناسب گردشگری در تهران» درست کند.
  • مؤسسه کرایه خودرو می‌تواند خبرنامه‌ای با موضوع «بهترین و ارزان‌ترین مقاصد گردشگری در تعطیلات نوروزی» برای مردم ارسال کند.

 

استفاده از بازاریابی محتوا در مرحله بررسی

محتوایی که در مرحله بررسی ارائه می‌شود، باید ترکیبی از اطلاعات مفید و بازاریابی باشد؛ یعنی باید به مخاطب آموزش بدهد که دنبال چه ویژگی‌ها یا عملکردهایی در محصول موردنظرش باشد؛ و فلان محصول، چگونه نیازهایش را برطرف می‌کند.

ناگفته پیداست که در این مرحله، محتوای شما باید به‌طور غیرمستقیم، به ویژگی‌های محصول یا خدمتی اشاره کند که کسب‌وکار شما ارائه می‌دهد.

بهترین شکل محتوا برای این مرحله از چرخه فروش، مطالعات موردی (case study)، مقاله‌های چگونه (how-to)، ویدئوهای چگونه (how-to) و چک‌لیست‌ها (checklist) هستند.

به این مثال‌ها از محتوای مناسب این مرحله توجه کنید:

  • شرکت طراحی دکوراسیون داخلی می‌تواند مطالعه‌ای موردی درباره «بزرگ‌ترین اشتباهات مردم در استخدام دکوراتور داخلی» بنویسد.
  • تولیدکننده مواد غذایی می‌تواند مقاله‌ای با عنوان «چگونه آلرژی‌های غذایی را به حداقل برسانیم» نوشته و منتشر کند.
  • مؤسسه خدمات نظافتی می‌تواند ویدئویی با موضوع «چگونه سینک ظرف‌شویی را برق بیندازیم» طراحی کرده و بسازد.
  • شرکت ارائه‌دهنده خدمات فضای ابری می‌تواند چک‌لیستی با عنوان «7 روش برای بهبود خدمات مشتری با استفاده از فناوری فضای ابری» ایجاد کرده، و به ویژگی‌ها و عملکردهایی اشاره کند که خدمات‌رسانی عالی به مشتری‌ها را امکان‌پذیر می‌کنند.

 

استفاده از بازاریابی محتوا در مرحله پایانی

وقتی مشتری به آن لحظه تصمیم‌گیری درباره خرید نزدیک می‌شود، بازاریابی محتوا نقش بسیار مهمی ایفا می‌کند. اینجاست که می‌توانید روی فروش تمرکز کنید.

البته نکته بسیار مهم اینکه نباید فقط از محصولات و خدمات خود تعریف کنید، و انتظار داشته باشید مخاطب اقدام به خرید کند!

بهتر است به این مسئله بپردازید که چرا محصولات یا خدمات شما، بهترین انتخاب برای مخاطب هستند. پیام اصلی در این مرحله، دانش و تخصص شما، و مزایای متمایزکننده محصولتان است.

بهترین شکل محتوا در مرحله پایانی، مطالعه موردی، محتوای تولیدشده توسط کاربر، راهنمای خرید، ویدئوی محصول و گزارش تحقیقی است.

به این مثال‌ها از محتوای مناسب مرحله نزدیک به خرید توجه کنید:

  • مؤسسه خدمات آرایشی و بهداشتی می‌تواند مطالعه‌ای موردی با موضوع «چگونه کک‌ومک پوست را درمان کنیم» بنویسد.
  • کلینیک دندان‌پزشکی می‌تواند بیماران قبلی خود را به ارائه نظر درباره «تجهیزات پیشرفته و خدمات درجه‌یک کلینیک» تشویق کند.
  • فروشگاه اینترنتی لباس می‌تواند راهنمای خریدی با موضوع «چگونگی انتخاب اندازه مناسب کفش در فروشگاه اینترنتی» منتشر کند.
  • آژانس دیجیتال مارکتینگ می‌تواند سراغ ویدئوهای کوتاهی با موضوع تنوع کاری‌اش در صنایع مختلف و تخصصش در مطرح کردن نام برندها در فضای وب برود.
  • شرکت مشاوره مدیریتی می‌تواند گزارشی تحقیقی ارائه کند با این مضمون که کسب‌وکارهایی که در برنامه‌ریزی استراتژیک، از خدمات چنین شرکت‌هایی استفاده می‌کنند، رشد بیشتری نسبت به رقبایشان دارند.

 

بازاریابی محتوایی را از کجا شروع کنیم؟

شروع بازاریابی محتوایی چگونه است

فرایند بازاریابی محتوا ممکن است خیلی پیچیده و سردرگم‌کننده بشود، اما لزوما نباید این‌طور باشد! کمپین موفق در حوزه بازاریابی محتوا، باید پایدار و قابل‌کنترل باشد.

در این بخش از مقاله بازاریابی محتوا چیست هی‌سئو، مراحل اجرای استراتژی های بازاریابی محتوا را با جزئیات توضیح می‌دهیم:

 

1. مخاطب خود را بشناسید

اگر می‌خواهید برای مخاطبتان تولید محتوا کنید، قدم اول این است که او را بشناسید! یعنی باید با طرز فکر، اولویت‌ها، چالش‌ها و نظرات مخاطبتان آشنا باشید.

پس ابتدا تصویر روشن و واضحی از مخاطبان و مشتری‌های بالقوه کسب‌وکارتان ترسیم کنید. درباره آن‌ها، خواسته‌ها و نیازهایشان حسابی تحقیق کنید.

 

2. شکل مناسب استراتژی های بازاریابی محتوا را مشخص کنید

همان‌طور که در بخش قبلی با جزئیات توضیح دادیم و مثال زدیم، شکل مناسب محتوا، با مرحله‌ای در چرخه فروش مطابقت دارد که برای آن محتوا تولید می‌کنید.

البته ملاحظات مهم دیگری هم وجود دارند؛ مانند اینکه چه قالب‌هایی از محتوا، ارزش‌های کسب‌وکار شما را به بهترین شکل ممکن به نمایش می‌گذارند. شاید این «بهترین شکل» برای بعضی کسب‌وکارها کلیپ‌های ویدئویی باشد، و برای بعضی دیگر «چک‌لیست».

مخاطبان، محتوای شما را بر اساس کیفیت آن قضاوت خواهند کرد. برای ایجاد چنین اثری، منبع مناسب داخلی یا خارجی را پیدا کنید.

صرف نظر از اینکه چه کسی محتوا را تولید می‌کند، حتما نمونه‌خوان (Proofreader) متخصصی هم به کار بگیرید، تا قبل از انتشار محتوا، همه‌چیز را حسابی بررسی کند.

 

3. چگونگی انتشار محتوا را تعیین کنید

چه برنامه‌ای برای انتشار محتوایتان دارید؟ آیا می‌خواهید محتوا را روی وب‌سایت کسب‌وکارتان منتشر کنید؟ یا برای مردم ایمیل می‌کنید؟ شاید هم می‌خواهید روی کاغذ چاپ کنید و در فلان رویداد، بین شرکت‌کننده‌ها توزیع کنید.

برای تعیین چگونگی توزیع محتوا، با «جایی» شروع کنید که می‌دانید مخاطبان شما به احتمال زیاد آنجا حضور دارند. شکل‌ها و قالب‌هایی را انتخاب کنید که جواب بدهند. برای مثال، مقاله را می‌توان از طریق ایمیل ارسال کرد؛ یا چک‌لیست را می‌توان در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرد.

 

4. زمان‌بندی پایداری برای بازاریابی محتوا چیست

وقتی مخاطب هدف را شناختید، و بهترین شکل و قالب محتوا در هر مرحله از چرخه فروش را هم تعیین کردید، برنامه کوتاه‌مدتی طراحی کنید که 3 تا 6 ماه را پوشش بدهد.

بعضی‌ها سریع سراغ برنامه‌های بلندپروازانه‌ای می‌روند که شاید فقط روی کاغذ منطقی به نظر برسند! اما توصیه هی‌سئو به شما این است برنامه‌ای برای بازاریابی محتوا بچینید که بر اساس بودجه و منابع کسب‌وکارتان، واقع‌بینانه باشد.

بررسی کنید که تولید هر محتوایی، اعم از نوشتاری و تصویری چقدر زمان می‌برد، و از این داده‌ها در زمان‌بندی استراتژی های بازاریابی محتوا استفاده کنید.

 

5. بهترین روش‌ها را اجرا کنید

محتوای متقاعدکننده برای مخاطب هدف، طوری نوشته شده که او متوجه بشود؛ نه اینکه پر از اصطلاحات تخصصی باشد که فقط خود شما و فعالان آن حوزه درک کنید!

ضمن آنکه باید راهنمای دقیقی از چگونگی انجام آن کار را هم در دل خود داشته باشد. خلاصه اینکه بهترین محتوا، محتوای کوتاه، مرتبط و کاربردی است.

 

ارتباط سئو با بازاریابی محتوا چیست؟

ارتباط سئو با بازاریابی محتوا چیست

کانتنت مارکتینگ یافتن کسب‌وکار شما را برای مشتری‌های بالقوه امکان‌پذیر می‌کند. اما راهی برای آسان‌تر کردن این فرایند هم وجود دارد که با نام بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو (Search Engine Optimization) یا به‌اختصار سئو (SEO) شناخته می‌شود.

در این مقاله هی‌سئو درباره بازاریابی محتوا چیست به چند روش درجه‌یک برای سئوی محتوا اشاره می‌کنیم. در مجموعه مقاله‌های دیگری هم سئو و روش‌های آن را با جزئیات کامل توضیح می‌دهیم.

 

استفاده از کلمه‌های کلیدی در استراتژی های بازاریابی محتوا

کلمه‌های کلیدی، اساس همه تلاش‌های شما در حوزه سئو هستند. این کلمه‌ها و عبارت‌های بسیار مهم، همان کلمه‌ها و عبارت‌هایی هستند که مشتری‌های بالقوه برای یافتن محصول یا خدمت موردنظرشان، در موتورهای جست‌وجویی مانند گوگل وارد می‌کنند.

اگر کلمه‌ها و عبارت‌های کلیدی مناسبی را در محتوای خود، اعم از نوشتاری یا ویدئویی بگنجانید، مسلما ترافیک بیشتری از سوی موتورهای جست‌وجو جذب می‌کنید.

این‌ها بعضی از مهم‌ترین ویژگی‌های کلمه کلیدی مناسب هستند:

  • به زبان ساده باشد: یعنی به همان زبانی باشد که مخاطب عمومی برای توصیف نیازها و جست‌وجوهایش استفاده می‌کند.
  • مرتبط باشد: یعنی کلمه کلیدی باید با محصولات و خدماتی که ارائه می‌کنید، مطابقت داشته باشد.
  • مشخص باشد: یعنی ترکیبی از حوزه تمرکز و تخصص کسب‌وکار شما با نیازهای مخاطب و سایر جزئیات مرتبط باشد.

سئو طوری شکل گرفته که موفقیت کسب‌وکار شما در جست‌وجوهای مخاطب، تا حد زیادی به این بستگی دارد که محتوایتان همانی باشند که ادعا می‌کند!

موتورهای جست‌وجو محتوا را بررسی می‌کنند. بعد هم میزان مرتبط بودن آن را ارزیابی کرده، و در نهایت مشخص می‌کنند که آیا متن محتوا آنچه را تیترش ادعا کرده، در اختیار مخاطب می‌گذارد یا نه.

به‌خاطر اهمیتی که موتورهای جست‌وجو به متن می‌دهند، استفاده از کلمه‌ها و عبارت‌های کلیدی، و کلمه‌ها و عبارت‌های مرتبط با آن در سرتاسر متن محتوا اهمیت دارد.

این توصیه‌ها درباره کلمه‌های کلیدی را در تولید محتوای نوشتاری در نظر بگیرید:

  • روی یک یا دو عبارت کلیدی تمرکز کنید. یعنی سراغ همه عبارت‌های کلیدی حوزه فعالیت کسب‌وکارتان نروید. اگر هم می‌خواهید از چند عبارت کلیدی استفاده کنید، همه آن‌ها را در یک مقاله نچپانید!
  • کلمه‌ها یا عبارت‌های کلیدی منتخب را در تیتر اصلی مطلب، و تیترهای داخلی آن استفاده کنید.
  • در سرتاسر متنی که می‌نویسید، از کلمه‌های کلیدی به‌طور متوازنی استفاده کنید. راهی پیدا کنید که بتوانید کلمه‌های کلیدی را به‌طور طبیعی در متن به کار ببرید.
  • محتوای خوب باید اطلاع‌رسان باشد. یعنی مخاطب باید با خواندن آن مقاله یا دیدن آن ویدئو، به پاسخ پرسش‌هایش برسد. پس در حین استفاده از کلمه‌های کلیدی، در سرتاسر متن خود، به تیتر مطلبتان هم وفادار بمانید.

 

نقش شبکه‌های اجتماعی در استراتژی های بازاریابی محتوا چیست؟

استراتژی های بازاریابی محتوا چیست

وقتی محتوا آماده و منتشر شد، وقت آن می‌رسد که اطلاع‌رسانی کنید. شبکه‌های اجتماعی، مانند لینکدین، توییتر، فیس‌بوک، اینستاگرام و خیلی از پلت‌فرم‌های این‌چنینی دیگر، بهترین راه برای اجرای استراتژی های بازاریابی محتوا هستند.

استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای بازاریابی محتوای تولیدی، این‌طوری است که پست کوتاه و جذابی می‌نویسید، آن را به محتوای اصلی لینک می‌کنید، و تمام! حالا همه مردم می‌توانند با آن محتوا تعامل برقرار کنند.

برای انجام این کار، سه نکته را مدنظر داشته باشید:

  • روی شبکه‌هایی تمرکز کنید که ظرفیت جذب بالاتری دارند. مسلما هر شبکه اجتماعی، کارکردهای ویژه خودش را دارد. شما روی آن شبکه‌ها و کانال‌هایی تمرکز کنید که مشتریان کسب‌وکارتان بیشتر به آن‌ها مراجعه می‌کنند. هم شبکه‌های بزرگ و پرطرف‌دار را در نظر بگیرید، و هم شبکه‌ها و پلت‌فرم‌های کوچک‌تری را بررسی کنید که در حوزه فعالیت کسب‌وکار شما شناخته‌شده‌تر هستند. می‌توانید از مخاطبان خود بپرسید که چه پلت‌فرم‌هایی را ترجیح می‌دهند و بر اساس پاسخ‌های دریافتی، فهرستی تهیه کنید.
  • محتوای خود را متناسب آن شبکه اجتماعی تولید کنید. سطح حرفه‌ای بودن و سرگرم‌کننده بودن شبکه‌های اجتماعی باهم فرق دارند. مسلما جزئیات دیگری هم هستند که باید به آن‌ها توجه شود. پس قبل از نوشتن متنی برای انتشار در این شبکه‌ها، در پلت‌فرم مدنظرتان دوری بزنید و نوشته‌های بقیه را بخوانید تا با جزئیات محتوای تأثیرگذار در آن شبکه آشنا بشوید.
  • روش خودتان را آزمایش و اصلاح کنید. استراتژی های بازاریابی محتوا در شبکه‌های اجتماعی، پر از آزمون و خطاست. کمیت و کیفیت پاسخی که از کانال‌های مختلف می‌گیرید، باهم مقایسه کنید. تعدا کمتر کلیک از سوی مخاطب‌هایی که ظرفیت بالایی برای تبدیل شدن به مشتری دارند، مسلما بهتر از کلیک‌های بی‌شماری است که هرگز به مخاطب هم تبدیل نخواهند شد!

 

جمع‌بندی

اگر استراتژی های بازاریابی محتوا به‌درستی شکل بگیرند و اجرا شوند، کسب‌وکار شما را به رهبر فکری حوزه فعالیت‌تان تبدیل می‌کنند. باید سعی کنید با تولید و انتشار فکرشده و حرفه‌ای محتوا، اعتماد مخاطب را جلب کرده و آن را افزایش بدهید.

در این مقاله هی‌سئو تلاش کردیم پاسخ مفصلی بدهیم به بازاریابی محتوا چیست و به چه درد کسب‌وکارها می‌خورد. اما دوست داریم نظر شما درباره اجرای استراتژی های بازاریابی محتوا را هم بدانیم. اگر تجربه‌ای در این زمینه دارید، لطفا زیر همین مقاله، با ما و سایر خواننده‌های بلاگ هی‌سئو در میان بگذارید.

 

منابع:

mailchimp.com

brafton.com

rockcontent.com


این مقاله چقدر برای شما مفید بود؟

1
تعداد رای ها: 1
با تشکر از شما برای امتیاز دادن به این پست!
فرارنک
فرارنک

تیم فنی و آموزشی هی سئو با بیش از ۱۲ سال تجربه تمام دانش خود را به صورت صادقانه با شما عزیزان به اشتراک می گذارد.

این مقاله را به اشتراک بگذارید
عضویت در خبرنامه
email

پاسخگوی سوالات شما هستیم دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیر وب سایت منتشر خواهد شد.

capcha
×
کنه های خطر ناک خونخوار
شروع مکالمه
یکی از اعضا را انتخاب و در واتساپ گفتگو کنید