سئوی خارجی سایت چیست؟

سئوی خارجی سایت چیست؟

مدت مطالعه: دقیقه
۲۶ آذر ۱۴۰۱
0

توسعه یک استراتژی سئو خارجی قوی به اندازه کارهایی که روی وب سایتتان انجام می دهید مهم است. هر دو دست به دست هم می دهند تا به موتورهای جستجو تصویر کاملی از برند شما بدهند تا بتوانند رتبه شما را تعیین کنند. بنابراین، از آن غافل نشوید، زیرا ممکن است کلید موفقیت شما باشد.

تصور کنید تمام تلاش خود را برای بهینه سازی وب سایت­تان انجام داده اید. از بهینه سازی تصاویر و انجام تحقیقات کلمات کلیدی گرفته تا ایجاد ساختاری برای وب سایت و استراتژی لینک سازی داخلی، با این حال سایت شما هنوز هم رتبه نگرفته است.

ممکن است دلیل این مشکل این باشد که شما فقط نیمی از پازل را تکمیل کرده­اید، یعنی نیمه دیگر پازل که بهینه سازی سئوی خارجی است از قلم افتاده باشد.

در حالی که وب سایت شما برای استراتژی سئوی شما حیاتی است، اقدامات اضافی دیگری در خارج از وب سایت نیز وجود دارد که به شما در رتبه گرفتن سایتتان کمک می کند.

در این مقاله می­خوانیم که سئوی خارجی چیست، چه تفاوتی با سئوی داخلی دارد و چطور سئوی خارجی را بهینه کنیم؟

 

 سئوی خارجی چیست؟


سئوی خارجی شامل تمام اقداماتی است که در خارج از سایت خود برای تأثیرگذاری بر رتبه هایتان در موتورهای جستجو انجام می دهید. این می تواند شامل ایجاد بک لینک، فعالیت در شبکه های اجتماعی و نوشتن پست مهمان باشد.

موتورهای جستجو هنگام تعیین رتبه یک صفحه فاکتورهای زیادی را می سنجند. در حالی که برخی از عوامل بر پایه محتوا و عملکرد وب سایت است، گوگل درک خود از وب سایت شما از طریق منابع خارج از دامنه تان را نیز جمع آوری می کند. به همین دلیل سئو خارجی بسیار ارزشمند است.

به عنوان مثال، لینک بیلدینگ (یک استراتژی موثر سئوی خارجی) یکی از فاکتورهای برتر رتبه بندی است. دلیل آن این است که گوگل بر اساس پیج رنک (PageRank) ساخته شده است، الگوریتمی که بک لینک های صفحه را از نظر کمیت و کیفیت بررسی می کند.

استراتژی سئوی خارجی از تلاش‌های وب‌سایت شما (یعنی سئوی داخلی) پشتیبانی می‌کند و بر افزودن اعتبار، ارتباط و اعتماد به دامنه تان تاثیر می گذارد.

 

تفاوت سئوی داخلی و سئوی خارجی


به زبان ساده، سئوی داخلی شامل هر اقدامی است که در وب سایت خود انجام می دهید تا بر رتبه شما در موتورهای جستجو تأثیر بگذارد. از طرف دیگر، در سئوی خارجی تمام اقدامات انجام شده برای تاثیرگذاری موتور­های جستجو در خارج از وب سایت شما اتفاق می افتد.

به طور خاص چه اقداماتی؟ در اینجا راهنمای تصویری را ببینید:


فهرست بالا کامل نیست، اما باید تفاوت بین این دو استراتژی سئو را روشن کند. نکته کلیدی این است که هر دو به یک اندازه برای به دست آوردن و حفظ رتبه بالا در نتایج جستجو مهم هستند.

 

چرا سئوی خارجی مهم است؟


سئوی خارجی بسیار ارزشمند است زیرا به موتورهای جستجو می گوید که وب سایت شما برای دیگران در وب مهم است. هر لینکی که دریافت می‌کنید به عنوان تاییدیه منبع دیگری است مبنی بر اینکه وب سایت شما با کیفیت است.

این باعث می شود در رقابت بین وب‌سایت‌هایی که کیفیت سئوی داخلی یکسانی دارند، منابع خارجی به‌عنوان فاکتوری تعیین کننده عمل کند.

به عنوان مثال، اگر به دو وب سایت عروسی با محتوای مشابه نگاه کنیم، کدام سایت رتبه بالاتری خواهد داشت؟

اگر سایت‌ها از استراتژی‌های سئو داخلی مشابهی استفاده می‌کنند، سیگنال‌های سئوی خارجی می‌تواند به تعیین رتبه بالاتر در نتایج جستجو کمک کند.

موتورهای جستجو مانند گوگل، فاکتورهای سئوی خارجی مانند تعداد و کیفیت بک لینک های وب سایت ها را اندازه گیری می کنند.

اگر یکی از وب سایت های عروسی بک لینک های بیشتری از منابع معتبر داشته باشد، در حالی که سایت دیگر هیچ منشن آنلاینی نداشته است، سایتی که بک لینک بیشتری دارد (و شهرت آنلاین بهتری دارد) رتبه بالاتری خواهد داشت.

موتورهای جستجو با استفاده از چندین فاکتور سئوی خارجی و داخلی، تعیین می‌کنند که صفحات چقدر برای جستجوهای کاربران ارزشمند هستند و بر این اساس نتایج مرتبط را نشان می­دهند.

فقط به یاد داشته باشید، صفحه بدون بهینه سازی خارجی مانند عروسی بدون مهمان است که نمایشی را به دنبال نخواهد داشت.

 

چگونه سئوی خارجی را برای کمپین سئو خود بهینه کنیم؟


اکنون که متوجه شدیم سئوی خارجی چقدر برای موفقیت یک وب سایت مهم است، می‌توانیم به جزئیات نحوه بهبود سئوی خارج از صفحه بپردازیم.

  1. ساخت لینک
  2. بازاریابی شبکه­ های اجتماعی (social media marketing)
  3. سئوی محلی
  4. بازاریابی محتوا
  5. ریپورتاژ

 

قبل از اینکه به تک تک این موارد بپردازیم این نکته را هم به خاطر داشته باشید که قبل از بهینه کردن سئوی خارجی، سایت باید آماده باشد، برای مثال، شما ساختار چینش صفحات داخلی خود را مرتب کنید، سئوی داخلی خود را بهینه کرده و کلمات کلیدی خود را حتی برای سئوی خارجی نیز انتخاب کنید.  

 

1. لینک بیلدینگ


محبوب ترین تکنیک سئو خارجی، بک لینک است که هدف آن ایجاد لینک های طبیعی به صفحه شما است.

لینک دادن وب سایت های معتبر به وب سایت شما دو مزیت اصلی دارد: افزایش ترافیک به سایت و کمک به تعیین رتبه شما. لینک های دریافتی از سایت های معتبر برای وب سایت شما بسیار مفید هستند.

این مزایا به این دلیل است که لینک­ها راه اصلی برای پیمایش در اینترنت هستند. لینک­ها تجربه کاربران شما را بهبود می بخشد. با استفاده از آنها، کاربران شما می توانند به راحتی به سایر اطلاعاتی که مرتبط هستند پیمایش کنند.

لینک ها همچنین ساده ترین راه برای سنجش تخصص، اعتبار و اعتماد یک سایت هستند. به همین دلیل است که گوگل لینک ها را به عنوان بخشی از فاکتورهای رتبه بندی جستجو در نظر می گیرد.

اما چگونه می توانید دیگران را متقاعد کنید که به شما لینک دهند؟ برای شروع می‌توانید هر یک از (یا همه) استراتژی‌های بهینه‌سازی موتورهای جستجوی خارج از صفحه که در زیر بیان شده اند را امتحان کنید.

  • به یک انجمن بپیوندید: می تواند یک انجمن صنعتی یا اتاق بازرگانی محلی باشدمطمئن شوید که شرکت شما لینکی در وب سایت انجمن دریافت می کند.
  • محتوای با کیفیت بسازید. تولید پست های با کیفیت بالا، اینفوگرافیک ها، ویدیوها و موارد دیگر همه راه­های عالی برای جذب کلیک و لینک­های طبیعی به سایت شما هستند. اصولاً اگر مطالبتان جالب باشد، مخاطبان جذب آن می­شوند.
  • همه جا سرک بکش: تماس با روزنامه نگاران و بلاگرها به عنوان منابعی احتمالی برای نوشته های آنها ، یا درخواست از آنها برای میزبانی و انتشار چیزی که شما تولید کرده اید، فرصت های آینده را برای­تان فراهم می کند تا برای سایت خود لینک بگیرید.
  • در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید: ترویج محتوای شما در شبکه های اجتماعی می تواند به جلب توجه آن کمک کند. محتوای مناسب مانند اینفوگرافیک ها، بلاگ پست ها و موارد دیگر را در کانال های شبکه های اجتماعی خود ارسال کنید. همچنین پست های خود را برای قابلیت دیده شدن، بهینه کنید مثل استفاده از هشتگ در توییتر و اینستاگرام.

برخی از لینک­ ها وزن بیشتری نسبت به بقیه دارند. مثلا، لینک­های اینفلوئنسرهای فعال در جامعه مخاطب شما، دارای اعتبار بسیار بیشتری نسبت به لینک­های سایت های اسپم هستند.

این لینک ­های با کیفیت بالا، به گوگل می‌گویند که شما شناخته شده هستید - سایت شما در حوزه خود تخصص دارد - و گوگل شما را در رتبه بالاتری قرار می‌دهد.

برای اطمینان از اینکه استراتژی سئوی خارجی شما همانگونه که انتظار می رود عمل می کند، بک لینک های خود را به طور مرتب بررسی کنید. می توانید از ابزارهایی برای تجزیه و تحلیل پروفایل بک لینک خود و رقبایتان استفاده کنید. برخی از ابزارهای بک لینک مورد علاقه ما عبارتند از:

  • Ahrefs
  • Moz Link Explorer
  • SEMrush
  • Buzzsumo
  • Ubersuggest


هنگام اجرای استراتژی سئوی خارجی، نه تنها باید بلد باشید چگونه لینک بسازید، بلکه باید بدانید که چرا آنها را می­سازید. شما آنها را می سازید تا بتوانید حضور چشمگیرتری داشته باشید و به افرادی دسترسی پیدا کنید که فکر می کنید خدمات و محصولات شما می تواند به آنها کمک کند.

 

3 نوع لینک برای سئوی خارج از صفحه


لینک ها جزء مهمی برای سئوی خارجی هستند. قبل از شروع ساخت یا کسب بک لینک، ضروری است که انواع مختلف لینک ها و همچنین عواملی که بر ارزش لینک ورودی به وب سایت شما تأثیر می گذارند را بشناسید.

سه نوع لینک وجود دارند که عبارتند از:

  • لینک ­های طبیعی

یک لینک طبیعی به طور طبیعی به وب سایت شما می آید.

تیم شما هیچ هزینه­ و هیچ اقدامی برای به دست آوردن لینک نمی­کند. شخصی که آن محتوا را می نویسد تصمیم گرفته به محتوای شما لینک دهد، چه به این دلیل که برند شما را دنبال می کند یا محتوای شما را از طریق جستجو پیدا کرده است.

در هر صورت، آنها محتوای شما را با ارزش دانسته و به آن لینک داده­ اند.

  • لینک های ساخته شده

لینک ساخته شده از طریق ارتباطات، برای وب سایت شما بوجود می آید.

تیم شما برای به دست آوردن این لینک تلاش کرده است، چه از طریق تماس با مدیران وب‌سایت، ناشران یا روزنامه‌نگاران و ...، حتی ممکن است محتوا را با یک کمپین تبلیغاتی پروموت (تبلیغ) کرده و در معرض دید مخاطبان قرار داده باشید، که آن را در دسترس قرار داده و به افراد در یافتن آن کمک کرده باشد.

حتی اگر این لینک را ساخته باشید، باز هم محتوای تولید شده برای کاربران با ارزش خواهد بود.

  • لینک های ایجاد شده

لینک ایجاد شده از طریق ثبت سایت خود در فهرست‌ها، انجمن‌ها یا سایت های خبری به وب‌سایت شما می‌آید.

تیم شما این لینک را کاملا آگاهانه و بدون گرفتن هیچ ارتباطی ایجاد کرده است. این تاکتیک سئوی خارجی برای لینک سازی، معمولاً به عنوان یک روش سئوی کلاه سیاه ثبت می شود زیرا موتورهای جستجو به این نوع تاکتیک لینک سازی نگاهی بی اهمیت دارند.

هنگام ساخت لینک، روی لینک­های طبیعی یا ساخته شده تمرکز کنید.

 

2. بازاریابی شبکه­ های اجتماعی


در حالی که لینک­ های شبکه ­های اجتماعی به طور مستقیم بر روی رتبه تأثیر نمی گذارند، سایت های شبکه های اجتماعی هنوز هم یکی از بهترین مکان­ها در وب برای شناخت برند شما هستند.

برندهای دارای حضور قوی در رسانه ­های اجتماعی، احساس باز بودن و قابل دسترس بودن را منتقل می کنند، چیزی که امروزه برای کسب و کارها اهمیت فزاینده ای پیدا کرده است.

اگر یک برند به راحتی در دسترس نباشد، این موضوع نه تنها آزار دهنده است ، بلکه زمانی که کاربران نتوانند به راحتی به اطلاعات مربوط به آن دسترسی پیدا کنند، قابل اعتماد بودن آن نیز زیر سوال می رود.

به‌جای اینکه شبیه به یک نهاد غیر قابل دسترس و دور افتاده باشید، اجازه دهید برند شما مانند یک فروشگاه زیبا در گوشه‌ای از محله به نظر برسد.

شما می‌توانید این کار را با فعال ماندن در سایت‌های شبکه های اجتماعی و یا راه‌اندازی بلاگی انجام دهید که در آن به مخاطبان خود اجازه دهید استعداد برند شما را احساس کنند.

همچنین، محتوایی تولید کنید که مرتبط و خواندنی باشد و به نظرات بلاگ و صفحات شبکه های اجتماعی خود پاسخ مثبت و صمیمانه بدهید. انجام این کار کمک می­کند که مخاطب احساس کند به جای یک ربات با یک گروه از افراد روبرو است، در این صورت است که مخاطب حس خوبی درباره برندتان خواهد داشت.

 

3.سئوی محلی


سئوی محلی یک استراتژی است که شامل بهینه سازی یک سایت برای نتایج جستجوی محلی است. معمولاً برای مشاغل سنتی یا آنهایی که در مناطق جغرافیایی خاص به مصرف کنندگان خدمات می دهند، مانند سالن های آرایشی، شرکت های تهویه مطبوع یا سوپرمارکت ها استفاده می شود.

برای انجام این کار، باید سیگنال هایی را به موتورهای جستجویی که به مصرف کنندگان در مناطق محلی ارائه خدمات می کنند، ارسال کنید. چگونه این کار را انجام دهید؟ در اینجا چند راه کلیدی پیشنهاد می­کنیم:

  • شرکت خود را به فهرست های راهنمای کسب و کار محلی و ملی، به طور خاص گوگل مای بیزینس (Google My Business) اضافه کنید.
  • فهرست خود را در سایت های نقد و بررسی، مانند تریپ ادوایزر (Trip Advisor) و یلپ (Yelp) بگذارید و به نظرات پاسخ دهید.
  • مشتریان خود را تشویق کنید تا نظرات مثبت خود را به صورت آنلاین بنویسند.
  • اطلاعات تماس ثابتی در تمام پلتفرم‌های دیجیتال داشته باشید.


4.بازاریابی محتوا


محتوا چه ربطی به سئوی خارجی دارد؟

شما اگر بهترین تکنیک‌های سئو خارجی در جهان را داشته باشید، اما محتوای باکیفیتی نداشته باشید، تمام این تکنیک­ها اهمیتی نخواهند داشت. محتوا همان چیزی است که کاربران را در صفحه نگه می‌دارد و اگر برای مخاطبان شما ارزشمند نباشد، در سایت شما دوام نمی­ آورند. 

با لینک­ های کافی، ممکن است ترافیک زیادی ایجاد کنید، اما اگر چیزی ارزش دیدن در صفحه شما را نداشته باشد، این ترافیک هرگز منجر به تبدیل نمی­شود. محتوای شما جایی است که مخاطبان خود را متقاعد می­کنید که همه پاسخ ها را دارید!

اگر به مثال عروسی بپردازیم، محتوای شما مثل غذای عروسی است. غذای خوب چیزی است که مهمانان شما را تا انتها در جشن نگه می دارد.

بنابراین، بخش مهمی از هر استراتژی سئوی خارجی، داشتن محتوای خوب برای کمک به جذب کاربران هنگام ورود به صفحه شما است.

بازاریابی محتوا به شما کمک می کند به مخاطبان هدف خود برسید، و آنها را با اطلاعاتی که نیاز شان را برطرف می­کند جذب کنید.

بازاریابی محتوا روش­ ها و انواع مختلفی دارد که موارد زیر را شامل می شود:

  • بلاگ نویسی
  • اینفلوئنسر مارکتینگ
  • انتشار محتوا
  • سوشال بوک مارکینگ
  • نوشتن پست مهمان


علاوه بر تلاش‌های بازاریابی محتوایی سئوی داخلی، مانند پست‌های بلاگ، می‌توانید از روش‌هایی مانند نوشتن پست مهمان، پیشنهادات دانلودی، نظرسنجی‌ها و گزارش‌ها نیز استفاده کنید.

این روش‌ها راه‌های عالی برای هدایت ترافیک به وب‌سایت، جذب سرنخ‌های جدید و بهبود رتبه در موتور جستجو هستند.

از وبلاگ نویسی مهمان استفاده کنید، که مزایای متعددی را ارائه می دهد. اولین مورد، توانایی دستیابی به مخاطب جدیدی است که در بازار هدف شما قرار می گیرد. دومین مورد، ارزش بک لینکی است که می توانید با انتشار مطلب در یک دامنه معتبر دیگر به دست آورید. در نهایت، وبلاگ نویسی مهمان می تواند ترافیک وب سایت بیشتری را برای شما به ارمغان بیاورد، یکی دیگر از عوامل مهم رتبه بندی همین است.

 

در ابزار سئو خارج از صفحه به دنبال چه چیزی باشید؟


خب، شما می خواهید روی استراتژی سئوی خارجی خود کار کنید و به یک ابزار نیاز دارید. قبل از اینکه ابزاری را انتخاب کنید، مهم است که بدانید چه ویژگی هایی را باید جستجو کنید.

اولین چیزی که باید به دنبال آن باشید یک ابزار سئو است که شامل چک کننده بک لینک باشد. باید جزئیات مربوط به دامنه های ارجاع دهنده، انکر تکست­ ها، اعتبار لینک آنها و موارد دیگر را ارائه دهد.

به عنوان مثال، SEMrush یک ابزار تجزیه و تحلیل بک لینک دارد که به شما امکان می دهد وب سایت خود را با رقبای خود مقایسه کنید و زمینه های بهبود را شناسایی کنید.

 


توسعه یک استراتژی سئو خارجی قوی به اندازه کارهایی که روی وب سایتتان انجام می دهید مهم است. هر دو دست به دست هم می دهند تا به موتورهای جستجو تصویر کاملی از برند شما بدهند تا بتوانند رتبه شما را تعیین کنند. بنابراین، از آن غافل نشوید، زیرا ممکن است کلید موفقیت شما باشد.

منبع محتوا:

webfx / neilpatel / semrush / hubspot


این مقاله چقدر برای شما مفید بود؟

0
تعداد رای ها: 0
با تشکر از شما برای امتیاز دادن به این پست!
فرارنک
فرارنک

تیم فنی و آموزشی هی سئو با بیش از ۱۲ سال تجربه تمام دانش خود را به صورت صادقانه با شما عزیزان به اشتراک می گذارد.

این مقاله را به اشتراک بگذارید
عضویت در خبرنامه
email

مطالب مشابه

راهنمای جامع سئوی درون صفحه (on-page SEO) در سال 2023
۱۳ مهر ۱۴۰۲
فرارنک

راهنمای جامع سئوی درون صفحه (on-page SEO) در سال 2023

سئو داخلی چیست و چگونه می تواند به شما در رسیدن به اهدافتان کمک کند؟ سئو درون صفحه یا آن پیج سئو (on-page SEO)، بخش اساسی سئوی روزمره است. این بخش عوامل درون صفحه ای هستند که می توانند تضمین کننده موفقیت سئوی شما باشد یا باعث شکست شود. در این راهنما، اطلاعات جامع و کاملی برای سئوی درون صفحه آورده ایم که می تواند باعث موفقیت سئوی شما شوند و همچنین به سوالات زیر پاسخ میدهیم...

پاسخگوی سوالات شما هستیم دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیر وب سایت منتشر خواهد شد.

capcha
×
کنه های خطر ناک خونخوار
شروع مکالمه
یکی از اعضا را انتخاب و در واتساپ گفتگو کنید